/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Studio Fistic

Bloc F2, Scara D Apartament 57, Drumul Taberei 29, București 061416, România

Studio Fistic
Salon de infrumusetare
4.6
171 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2FV+7M București, România
+40 21 725 2403
studiofistic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristina Stanciu
Cristina Stanciu2 ani în urmă
Super mulțumită de Emy Cojocaru. Este o maestra in pensat și in tratamentele antiacnee. Este singura care a reusit sa ma ajute in problemele cu tenul, deși pana acum am fost la mulți dermatologi. Are multă răbdare, îți explica ce trebuie sa faci și este super prompta in a-ți raspunde când ai întrebări. Ca sa ai reușită in tratament, este important sa ai răbdare, încredere și sa urmezi sfaturile lui Emy, atât pentru tratament in salon cat și in produsele pentru acasa. O recomand cu toata încrederea!
Carmen Dragut
Carmen Dragut2 ani în urmă
Salonul este decorat super dragut si miroase foarte placut (miroase a relaxare și răsfăț :)) ). Am fost întâmpinată amabil si întrebata pe un ton cald daca doresc ceva de baut. Deja ma câștigasera aici.
Serviciul de care am beneficiat a fost de epilat. Aici am cunoscut o zână care lucreaza extraordinar de curat, rapid, care te face sa te simti confortabil in pielea ta. Si unde mai pui ca este si un bun ascultator si partener de dialog. Fara prea multe introduceri, nimeni alta decat Emy Cojocaru. ☀️
Concluzionand, a fost o experiență placută si am si raspunsul la intrebarea "Fata, tu la ce salon mergi?".
Ferda Kamburoglu
Ferda Kamburoglu2 ani în urmă
Un loc plăcut, personal amabil, fete pricepute. I'll be back ;)
Daniela Berinde
Daniela Berinde2 ani în urmă
Profesionalism la înălțime și decorul salonului impecabil de frumos
Cristian Florea
Cristian Florea4 ani în urmă
NU RECOMAND.Am avut programare la 14:30, am ajuns la 14:29, la 14:35 singura frizerita a luat alt baiat la tuns care intarziase, la 14:50 mi a spus sa ma asez pe scaun, am asteptat pana la 15:10 si doamna nu mai venea inapoi. Eu am plecat pt ca aveam si alte lucruri de facut, nu mi am imaginat ca dureaza 90min o tunsoare care defapt ar fii durat 20min. Si din cate stiu eu, daca intarzii la programare, trebuie preluata persoana care NU a intarziat, dar aici este invers. Cand am plecat am observat-o si pe d-na frizerita care statea de vorba cu o alta persoana, nepasandu-i ca cineva asteapta de 35-40 min pt o tunsoare programata in prealabil.
ALEXANDRA CHELARU
ALEXANDRA CHELARU2 ani în urmă
Oana de la manichiura este un om extraordinar , o adevarata profesionista, si o recomand oricui cu incredere.
Merg de peste 10 ani la ea in acest salon unde toata lumea este vesela si mereu dornica sa-ti sara in ajutor.
De mentionat si bunul gust in decorarea salonului si tematica aleasa cu grija, caci este important, lucrurile mici iti fac viata mai frumoasa!
Lavinia Lavinia
Lavinia Lavinia2 ani în urmă
Am mers aici pentru numarul mare de recenzii pozitive, insa nu mai doresc sa repet experienta. Dau note si voi incerca sa fac o medie si apoi sa detaliez, cu toata onestitatea si experienta in ceea ce inseamna evaluari si cercetari, tinand cont de etica, cu subiectivitatea asumata.

*10 pentru amplasare, zona foarte accesibila, stradal, parter, decor cu tematica interesanta, curatenie
*10 promtitudine si programari ,politete
*5- pentru preturi care nu sunt deloc decente ci realtiv ciudate. Pe site nu apare spaltul, doar uscatul ca si cum poti sa alegi sa nu te usuci la par sau ceva...
*4 - pentru comunicarea cu clientul, fiindca eu m-am dus si am comandat ceva si am zis si niste culori si compozitii cromatice, cat si volum oxidant. Poate am nimerit eu prost, ceea ce nu neg, insa sa te trezesti cu o plata cu 10% dintr un salariu mediu , nu e deloc ok, mai ales daca in capul tau e o mizerie pe care ti-ai fi putut face singura cu Palette la pret de 10 lei.
NOTA FINALĂ 7,25 din 10.00(adica in ce masura recomand salonul, unui clinet! posibil ca eu sa nu fi ajuns la cine trebuie, Dana are recenzii bune deci va rog macar s aintrebati direct...

Ceea ce atrag atentia si va rog sa retineti:

-Nu mi s-au spus ce ti s-a aplicat pe par, gen amestec de vopsele preturi cantitati etc( tu vei plati ceva la final un total aberant dar nu stiii cate tuburi au intrat si din astea sau ce firma...)
-Nu te intreaba daca vrei alte produse de styling care costa si alea bani separat pe picatura de ulei, ca protectie termica nu include uscatul , doar curentul ca usuca atat,)
Eu nu am nimerit specialist in vopsit si cee ace ma deranjeaza si o sa ma deranjeze tot timpul e ca eu i-am dat alternative, insa nah trebuie sa se faca desteapta, cand putea sa zica ”domne ma depaseste ce vrei tu sau nu iese asa cum vrei pentru ca x, y lucru, deci eu nu imi asum rezultatul” Nu o conditiona cineva cu vreau si trebuie, am dorit discutie in prealabil tocmai de aceea. Sa ne asumam rezultatele pe banii clientului nu e in regulă, fiindca banii nu cresc in pom.
Va sfatuiesc sa intrebati despre orice lucru cat costa si ce include, platiti cu cardul VISA etc. Aveti grija de voi, fiindca va duceti la un salon sa va faca cum vreti dumneavostra , nu cum iese la nimereala, ca asa ne facem singure acasa pe bani fff putini.

I went here for the large number of positive reviews, but I don't want to repeat the experience. I give marks and I will try to make an average and then to detail, with all the honesty and experience in what means evaluations and researches, taking into account ethics, with the assumed subjectivity.

* 10 for location, very accessible area, street, ground floor, decor with interesting themes, cleanliness
* 10 promptness and appointments, politeness
* 5- for prices that are not decent at all but really strange. The site does not show the split, only the dry one, as if you can choose not to dry your hair or something ...
* 4 - for communication with the client, because I went and ordered something and I said some colors and chromatic compositions, as well as oxidizing volume. Maybe I got it wrong, which I don't deny, but waking up with a payment of 10% of an average salary is not at all ok, especially if there's a mess in your head that you could have done yourself with Palette at a price of 10 lei.
FINAL NOTE 7.25 to 10.00( I recommend the salon, to a client! I may not have reached the right person, Dana has good reviews so please at least ask directly.
What attracts attention and please note:
-I was not told what was applied to your hair, such as a mixture of paints, prices, quantities, etc. (you will pay something at the end for an aberrant total, but you don't know how many tubes came in from these or which company ...)
-Don't ask if you want other styling products that cost money separately per drop of oil, as thermal protection does not include dry, only the current dries so much,)
Irina Prescurea
Irina Prescurea2 ani în urmă
Am fost la acest salon la recomandarea unei prietene. Mi-a plăcut foarte mult ca doamna care m-a vopsit (Mari) a avut răbdare sa stea de vorba cu mine, sa îmi explice opțiunile, m-a ajutat cu recomandări și rezultatul final a fost peste așteptările mele (mi-am decolorat parul, de la nuanța șaten-vopsit de mine acasă, asa cum (nu) m-am priceput, la nuanța blond nisipiu) . După decolorare și nuanțare, parul și-a păstrat aspectul, nu este ars/deteriorat. Recomand acest salon, cu siguranță voi reveni.
Locații recomandate