/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Salon Why Not Diham

Bulevardul Chișinău 23A, București 022157, România

Salon Why Not Diham
Salon de infrumusetare
4.2
390 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C5P5+VQ București, România
+40 21 9905
saloanelewhynot.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–20
Duminică: 8–14
Scrie o recenzie
Roxana
Roxana2 ani în urmă
Copil de 4 ani care a stat cuminte pe scaun la frizerie a fost taiat cu foarfeca la ureche de catre Gabriel, din graba. In salon nu au avut trusa de prim ajutor sa ii opreasca sangerarea (ex. Iod, pansament etc). Au avut doar putina apa oxigenata si un coton demachiant. Copilul a plecat sangerand. Nu recomand.
Elena Karmen
Elena Karmen2 ani în urmă
Dna Nina scoate niște culori minunate de blond . Vorbește frumos cu clienți. Se vede ca ate experienta în domeniu🥰🥰🥰
Ioana Valentina (Ioana)
Ioana Valentina (Ioana)2 ani în urmă
Sunt comunicativi si atenti la detaliile cerute de clienti!Preturile sunt la foarte mica diferenta fata de un coafor obijnuit de la coltul strazii!
Elena Sintion
Elena Sintion2 ani în urmă
Dna nina cea roscata coafeza lucreaza super bn foarte amabila 👍👍👍
Adrian Sirbu
Adrian Sirbu2 ani în urmă
Evitati pe cat posibil sa fiti clienti noi Why Not...am cerut sa fiu pierdut de la barba pana sus...am fost tuns asa,eram ud in cap nu mi.am dat seama am plecat mi.am pus fesul in cap,apoi am ajuns acasa,se vede clar ca nu este nimic pierdut,este luat in scari si aratam ca o capra...a 2-a zi am facut iar programare sa repare un baiat care era foarte priceput acolo si sa nu mai platesc tunsoarea,doar sa.l cinstesc pe baiat,au spus ok la telefon dar dupa ce m.am pus iar pe scaun mi.au cerut iar bani pt o tunsoare noua ca eu nu am stiut ce sa explic....dar cand am intrebat daca lor le place cum arat nu au mai comentat,ideea este ca am platit prima data 30 lei + 15 lei tips,iar a 2-a oara 40lei nu stiu dc +10 tips,,,si sigur tot eu am fost injurat la iesire,,,veti vedea acest comentariu iar baiatul acela priceput a stat sa repare la parul meu (care era perfect din punctul vostru de vedere) cat colegii lui a tuns cate doua persoane......intr.un final cu 100 de lei iese ok un tuns.
Kinook
Kinook2 ani în urmă
Frizeri fara chef de munca, care te tund nu cum vrei tu, ci cum li se pare lor mai rapid. Am fost pentru un tuns barba, i-am spus frizeritei sa ma tunda in parti, fara a ma tunde pe gat. M-a tuns inclusiv pe gat, singura zona unde nu a bagat masina fiind de la barbie in jos. Țap m-a facut. E diferenta vizibila intre zonele gatului. Nu e ok sa va bateti joc de oameni pentru 10 lei in plus.
Nicoleta G
Nicoleta G4 ani în urmă
Servicii foarte slabe iar staff-ul incomplet calificat. Este pentru a doua oara cand apelez la serviciul de manichiura si am aceeasi dezamagire. Tocmai m-am intors de la salon iar dupa o manichiura clasica unghiile mele arata ORIBIL, oja nu este aplicata ok, o unghie e mai lunga...alta mai scurta etc. Nu recomand nimanui, nu ar trebui sa platim pentru servicii de proasta calitate.
Tania Sadurschi
Tania Sadurschi4 ani în urmă
Nu merita nicio stea, nu inteleg cum de are 4 stele.
Femeia care m-a tuns habar nu are sa tunda parul lung nici macar drept. Totul cipartit. Fire lungi, fire scurte. Cea mai simpla frizura care am ales-o, sa tunda drept. Nu au nici macar cunostiintele de baza. Probabil are diploma dar habar nu are sa tunda.
Va place tunsoare mea ciopartita?
Locații recomandate