/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Erato Beauty Salon

Strada Fabrica de Chibrituri 13-15, București 050182, România

Erato Beauty Salon
Salon de infrumusetare
4.2
71 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C37Q+RJ București, România
+40 722 222 417
eratobeauty.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–21
Marți: 10–21
Mirecuri: 10–21
Joi: 10–21
Vineri: 10–21
Sâmbătă: 10–21
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Badila daniela1 an în urmă
Un salon cochet , atmosfera plăcută , servicii profesionale , iar Elena este foarte buna ! Recomand !
Adriana Raducan
Adriana Raducan2 ani în urmă
am sunat pentru o programare si domnisoara imi spune”nu e colega cu programarile, sunati la numarul asta”; ii era tare greu sa noteze dansa, cred ca nu se aflau in job description bunele maniere
Mary criss
Mary criss3 ani în urmă
Felicitari intregii echipe! Profesionalism, corectitudine, atitudine pro client, servicii pe masura. Sunt clienta salonului de peste 2 ani. Revin de fiecare data cu mare drag. Am testat pana acum aproape toate serviciile, de la mani-pedi pana la cosmetica si coafor. Felicitari inca o data, sunteți preferatii mei!
Ioana Bratinka
Ioana Bratinka3 ani în urmă
Atmosfera: placuta
Serviciu: manichiura pedichiura
Manichiurista se numeste Rusen si nu a purtat masca de protectectie...ceea ce m-a facut sa ma simt un pic in nesiguranta.
Pe de alta parte am simtit ca pe timpul tratamentului doamna se grabea sa termine cat mai repede. Din cate am inteles lucra de multe ore....si probabil era foarte obosita...
Am fost ranita in mai multe locuri, iar curatarea cuticuleleor s-a facut cu freza. La mai 4 zile dupa tratament arata de parca nu am fost la manichiura. De asemenea, o unghie este vizibil taiata oblic. Imi doream sa vad mai multa atentie si grija.....poate putea sa imi bage mainile in apa ca sa se inmoaie cuticulele.
Nu stiu daca doamna avea o zi proasta sau daca acesta este standardul in acel salon. Inca mai stau pe ganduri daca sa o incerc si pe cealalta doamna care face manichiuri data viitoare sau daca sa caut in alta parte.
Torino Aliente
Torino Aliente2 ani în urmă
NU RECOMAND ! SERVICII DE PROASTA CALITATE ! Nu le furnizati numarul de telefon ca apoi o sa tot primiti SMS-uri cu ofertele lor low cost si slabe calitativ.
Insoric Device
Insoric Device2 ani în urmă
O experienta neplacuta total. I-am spus asta patroanei si radea la mine aiurea. Acum vad ca imi tot dau SMS-uri nesolicitate.
Diana Simion
Diana Simion2 ani în urmă
Am vizitat di eu de doua ori acest salon!Pur si simplu,m a fascinat!Prima data am fost la tuns,la domnișoara Andreea,o fata de nota 10!Astazi am vizitat din nou salonul,de data aceasta,pt manichiura la domnișoara Rusen!Pot descrie experiența intr-un singur cuvânt:EXCELENT!!!Recomand din tot sufletul acest salon!Profesionalism,preturi ok ,si mai ales personal dedicat!
Anton Pann
Anton Pann2 ani în urmă
Salon de cartier cu preturi de Dorobanti.
Livadaru Corona Lucia
Livadaru Corona Lucia2 ani în urmă
tot ce iti poti dorii de la un astfel de salon oameni frumosi atmosfera calda calitate profesiobalism servicii la un alt nivel abia astept sa revin
Locații recomandate