/Bucuresti/Salon de infrumusetare

DELEA VECHE 43

Strada Delea Veche nr. 43, București 024101, România

DELEA VECHE 43
Salon de infrumusetare
4.7
21 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4MH+59 București, România
+40 722 878 358
deleaveche43.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: 9–16
Scrie o recenzie
Pruna Mariana
Pruna Mariana2 ani în urmă
Denis Peris
Denis Peris2 ani în urmă
Atentie, creaza dependenta, asa spune sotia mea.
Sorina
Sorina2 ani în urmă
Isfan Raluca
Isfan Raluca5 ani în urmă
Un salon de infrumusetare profesionist! Il recomand cu placere si incredere. O cunosc pe Alina si, implicit, ii cunosc toate serviciile. Este foarte buna in ceea ce face si asta se vede cu ochiul liber. In acest salon se folosesc produse/servicii de calitate intr-o atmosfera extrem de placuta si eleganta, cu un personal ales si cu o pregatire corespunzatoare. Cu siguranta ma voi intoarce, lunar, la acest salon.
Unul din serviciile profesioniste ale acestui salon este pensatul. Daca iti place sa adopti un pensat natural, aici il vei gasi. Alina respecta liniile naturale pe care le subliniaza frumos.
Dau cu mult drag cele 5 stelute pe care le merita cu prisosinta.🔝🔝🔝
Ana buliga
Ana buliga5 ani în urmă
Profesionalism si pasiune in ceea ce face. Recomand tuturor celor ce vor sa se simta rasfatate!
Cris Cris
Cris Cris2 ani în urmă
O cunosc pe Alina de cand a deschis salonul si de atunci nu imi mai doresc pe altcineva care sa se ocupe de parul meu. A fost singura care a dat o linie frumoasa acestui rebel 😊 ( si am fost la saloane de nume care nu au reusit asta). Ii multumesc pentru importantele sfaturi de styling si intretinere pe care mi le ofera de fiecare data cu rabdare si profesionalism 🤗 Saptamana trecuta am avut o experienta minunata in ceea ce priveste genele. Alina mi-a propus "laminarea" lor si acum am gene mai curbate si mai alungite ca niciodata (de fel fiind scurte si drepte). Va recomand cu caldura acest salon daca aveti nevoie de o adevarata profesionista in cosmetica si coafura.
Valentina Gabriela Draganita
Valentina Gabriela Draganita2 ani în urmă
Alina e deosebit de drăguță, răbdătoare, dedicată și foarte pasionata, lucruri care se văd cu ochiul liber! Am apreciat sfaturile ei și deschiderea către a vorbi și lua cea mai buna decizie, împreună, conform cu ceea ce îmi doream eu și ceea ce era posibil :) mulțumesc!
Loredana Dutca
Loredana Dutca2 ani în urmă
Locații recomandate