/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Cristiana Cristescu - Salon de Înfrumusețare

Strada Pictor Barbu Iscovescu 13, București 011937, România

Cristiana Cristescu - Salon de Înfrumusețare
Salon de infrumusetare
4.9
203 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F38R+43 București, România
+40 737 000 000
cristianacristescu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Madalina capraroiu
Madalina capraroiu2 ani în urmă
De la intrarea in clinica, am fost intampinata cu multa caldura si blandete, cu un zambet si o vorba frumoasa. Apoi, am avut marea placere sa o cunosc pe Iulia Flamand, cea care s-a ocupat de sprancenele mele si recunosc ca a fost o minunata. Are muuulta rabdare, are o mana ca un fulg, n-am simtit nicio durere, mi-a explicat pas cu pas intreaga procedura, e un profesionist desavarsit! Se vede ca face totul cu multa pasiune. Va multumesc, dragele mele si va doresc mult succes in continuare. Voi reveni cu mare bucurie si voi recomanda clinica voastra tuturor. 🤗⚘
Vanda ionescu
Vanda ionescu2 ani în urmă
Am revenit pentru întreținere sprâncene ( microblading ) la Violeta . Îi mulțumesc pentru minunatele sprâncene realizate , profesionalism, amabilitate, înțelegerea de care dă dovadă când îți asculta dorințele și la sfârșit ai exact sprâncenele pe care le-ai dorit. Nota zece pentru tine Violeta , ești un om minunat ! Nota zece pentru salon , curat, atmosferă plăcută, personal amabil. Am sa revin mereu cu mare , mare drag. Valentina Ionescu
Laura Berca
Laura Berca2 ani în urmă
Totul este perfect! Serviciile, curățenia, locația, ambientul! Sunt foarte mulțumită și de fiecare data voi reveni cu plăcere!
Florentina Tabacu
Florentina Tabacu2 ani în urmă
Mulțumesc frumos Iulia Flămând, ai reușit să-mi oferi un rezultat perfect cu toate ca ai avut mult de corectat la sprâncenele mele naturale dar cu atenție și răbdare ai făcut sprâncenele perfecte. Sunt foarte mulțumită de rezultat recomand cu încredere.
Tatiana T
Tatiana T2 ani în urmă
Am asteptat cu multă nerabdare vizita și rezultatul este mai mult decât minunat! Pe langa partea profesională excepțională a Cristianei, am descoperit căldura, blândețea și placerea lucrului bine facut! Apreciez intru totul starea de bine dobândită după timpul petrecut la salon! Am avut parte de atenție, răbdare și grijă din partea tuturor : de la sosirea la recepție până la plecare! De abia astept sa revin:))
Camelia Piticu
Camelia Piticu2 ani în urmă
Experienta la Sprancene Perfecte by Cristina Cristescu mi-a depasit asteptarile. Intreaga echipa este foarte profi din momentul in care pasesti la ei in clinica, pana in momentul plecarii. Fetele sunt prietenoase si atmosfera este foarte degajata si relaxata. Domnisoara Nicoleta, cea care mi-a stilizat sprancenele a fost foarte profesionista explicandu-mi toti pasii procedurii si a pus foarte mare accent pe rezultatul final pe care am vrut sa-l obtin: sprancene naturale. Sunt foarte multumita si recomand cu drag intreaga echipa!
Laura Comonita
Laura Comonita2 ani în urmă
Violeta Ionescu, o profesionistă. Mi-a facut niste sprâncene suuuuuper, exact cum mi-am dorit. Recomand cu mare drag, apelati cu incredere, nu veti regreta. Are o mana de aur! 😘❤❤❤
Sandra Coman
Sandra Coman2 ani în urmă
Am fost la acest salon pentru microblading sprancene si sunt foarte fericita si multumita de rezultat. Am avut ceva emotii pentru ca sunt perfectionista, dar nu m-a durut deloc si rezultatul a fost wow. Inca de la primul contact m-am simtit confortabil si am avut parte de o primire frumoasa. Recomand Violeta Ionescu pentru atentie, profesionalism si pasiune pentru munca sa.
Revin cu mare drag!
Locații recomandate