/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Salon & academie de Coafura Marian Cotoi

Salon Coafor & Academie, Strada Austrului 54, București 024073, România

Salon & academie de Coafura Marian Cotoi
Salon de infrumusetare
4.8
277 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C4PF+2H București, România
+40 728 265 661
mariancotoi.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: Închis
Mirecuri: Închis
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 8–21
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Paula1 an în urmă
Un rezultat pe măsură așteptărilor. Astăzi am pășit pentru prima data în salonul domnului Marian Cotoi. Recomand cu căldură. Atmosfera relaxanta, atitudine prietenoasa și servicii la cel mai înalt nivel. Mâini de aur! O sa revin fără îndoială! Va mulțumesc!
Khosravi Shahin
Khosravi Shahin2 ani în urmă
Nu am cuvinte sa exprim câtă bucurie îmi aduce această schimbare și câtă încredere am căpătat...Îi multumesc domnului Marian Coțoi pentru această transformare! Nu am decât cuvinte de laudă și cu sigurantă mă voi întoarce! Mergeți pe mâna acestui om binecuvântat cu talent și imaginatie🙏
Mariana Dinca
Mariana Dinca2 ani în urmă
Recomand cu încredere! Am ajuns în salon după decolorari repetate, cu parul ars, lipsit de stralucire, deshidratat și am plecat cu un look Waw 🥰
In salon găsiți oameni minunați, care vin cu soluția potrivita pentru orice tip de par!
Daniela Marin
Daniela Marin2 ani în urmă
Pot spune ca dupa doar 2 vizite la salonul Marian Cotoi, parul meu s-a transformat miraculos! Recomand cu multa incredere serviciile dansilor! Nu veti regreta cu certitudine!
Eugenia madalina
Eugenia madalina2 ani în urmă
Am fost pentru prima data in salonul Marian Cotoi si a fost cu siguranta cea mai buna alegere,pozele vorbind de la sine.
Mai erau variante in oras pentru serviciul de care aveam eu nevoie pentru parul meu,dar aici am simtit increderea si profesionalismul inca din programarea telefonica.
Raport calitate/pret indiscutabil de bun.
Felicitari pentru ca va pasa de noi si reusiti usor ca totul sa fie impecabil!
Bloody blues
Bloody blues2 ani în urmă
Cam așa a rezolvat domnul Cotoi experimentul meu eșuat “blondificarea”, cu o rețeta magica de care a reușit sa îmi schimbe cu totul înfățișarea. Ținând cont de cerințelor clientului, acesta complimenteaza noul look prin detalii bine gândite, încântătoare. Recomand cu drag serviciile lui, profesionalismul cu care parul este tratat la acest salon nu pot nicidecum dezamagi, dar pot sa reînvie farmecul oricărui par, adăugând personalitate.
Mona Climov
Mona Climov2 ani în urmă
Profesionalism - cred ca este cuvantul care descrie cel mai bine experienta de aici.
Context: de vreo 2 ani, de cand m-am mutat in zona, am incercat cam toate saloanele din apropiere, mai mult sau mai putin de fite si - aproape de fiecare data - am fost dezamagita. E drept ca nu ma numar printre posesoarele unui par superb, sau al unui oval perfect al fetei, prin urmare am nevoie de o tunsoare buna, usor de aranjat, care sa ma avantajeze si a carei forma sa se pastreaza si dupa primul spalat. Atat.
Dupa atatea incercari nereusite m-am programat la Marian Cotoi. Cu inima stransa, in ciuda reputatiei, pentru ca m-am mai dus la pomul laudat. Mi-a intrecut asteptarile. M-am ales cu o tunsoare impecabila, perfect executata. Iar acest review il scriu la cateva zile distanta, dupa ce mi-am spalat parul de vreo doua ori,sa vad cum se aranjeaza singur.
In concluzie, recomand fara rezerve pentru cine vrea sa mearga la sigur, fara nicio emotie.
Nu am incercat (inca) serviciile de vopsit, dar mi-a placut ce am vazut cat am stat acolo.
Singurul minus ar fi programul, nu e deschis decat 3 zile pe saptamana, dar am convingerea ca o tunsoare buna te scapa in mare masura de panica momentelor gen "trebuie sa fac ceva cu parul meu. ACUM!"
Louisa oproiu
Louisa oproiu2 ani în urmă
Am ajuns pentru prima data la Salonul dlui Cotoi cu un par "matura", in urma unui permanent.Aici mi au fost explicati cu profesionalism si optimism pasii care vor urma
. Eram sceptica, sincera sa fiu. Dar, ce mai aveam de pierdut? Oricum Mos Craciun a fost bun si milos cu mine. Mi a adus doua peruci ca sa pot iesii din casa.Deci, salvare parului meu nu era foarfeca asa cum credem eu.
A urmat un tratament pentru hidratare si un tratament cu botox.Dupa patru ore nu mi a venit sa cred. Parul a inceput sa aiba viata, s a aranjat perfect. Mai am de facut cateva tratamente, dar in primavara voi avea un par mai frumos si sanatos. Pana la urama, tot raul a fost spre bine. Am cunoscut adevarati profesionalisti, care stiu ce fac. Admosfera este foarte placuta, calitate pret, si ce conteaza mai mult este finalul.
Multumesc !
PS.Nu ati scapat de mine si nu cred ca veti scapa pre curand
Sony Swaray
Sony Swaray2 ani în urmă
Am avut parte de o super experienta si super recomand acest loc. Am venit pentru a-mi face un tratament cu keratina avand părul afro si inca sunt socata de rezultatele extraordinare. Desi a durat 10 ore, doamna care mi-a facut parul a avut foarte multa rabdare si a dat dovada de un profesionalism nu foarte des intalnit. Mi-au analizat parul si au decis care este cea mai buna combinatie de produse pentru parul meu atat in acel moment, cat si pentru intretinere. Dupa prima spalare parul arata la fel de stalucitor, sanatos si hidratat. Sunt foarte foarte multumita si o sa revin cu siguranta.
Locații recomandate