/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Ela Salon Giurgiului

Șoseaua Giurgiului nr 121A, București 020099, România

Ela Salon Giurgiului
Salon de infrumusetare
4.2
465 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
93PV+Q2 București, România
+40 723 133 045
salonela.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 8–19
Duminică: 9–14
Scrie o recenzie
Gabi Ercau
Gabi Ercau2 ani în urmă
Servicii excepționale, curat, preturi decente... Un mediu familial, cu glume și veselie, unde te simți bine și culmea! Te și aranjezi/coafeI/epilezi etc.. și etc😀. Recomand cu multa prietenie!
Keyshopteam Ady
Keyshopteam Ady2 ani în urmă
Un salon frumos ca locatie dar frizerita cea in varsta lasa de dorit pentru munca dansei ! Tuns haotic , si dezorganizat degeaba are ochelarii de vedere ca nu sunt buni !
Daniel Grigore
Daniel Grigore2 ani în urmă
Aici ma tund de cativa ani. Servicii ireprosabile.
Madalina Maria Iancu
Madalina Maria Iancu2 ani în urmă
Misto atmosfera de aici. M-am simtit super bine si cu siguranta voi reveni desi preturile sunt un pic peste bugetul meu.
Aldea Lucretia
Aldea Lucretia2 ani în urmă
Este o locatie ok personal cu experienta serios relatia client - prestator este buna.
Calitate, seriozitate, respect.
Niko Fehri
Niko Fehri2 ani în urmă
Fata de la epilat super profesionistă! Jos pălăria. Insa cea de la manichiura și pedichiura are mult de învățat. Nu am cuvinte sa descriu proasta calitate de serviciu oferita. Nu a făcut nimic la pedichiura. Îmi pare rău că am ales acest salon. Nu l-as recomanda pentru pedichiura... fata la care am fost. Dezamăgire maxima
Miruna Delivasile
Miruna Delivasile3 ani în urmă
Am fost pentru o întreținere am mai fost la o doamna care mi a făcut unghiuțele foarte frumoase și am revenit pentru ca am fost mulțumită prima oară însă de data aceasta când am fost am nimerit la cea de a doua doamna care a fost nevoită sa îmi pună tips pe 2 unghiute ….Cea mai proasta alegere sa o las sa îmi pună tips ul efectiv este denivelata pe partea cu unghia mea ….Vine unghia mea ,gel între unghia mea și tips,apoi tipsul in sus ….Am dat și 110 lei pe unghiute…..Nu înțeleg de ce atunci când nu te pricepi la un lucru insisti sa il faci….
Georgiana Mardare
Georgiana Mardare3 ani în urmă
Buna seara! As da minus o steluta daca ar fi posibil.Cea mai proasta experienta am avut- o la acest salon Ela, la Dna Cristina de la manechiura.Toate degetele sunt bandajate, nu va spun ca nu i- a ajuns gelul si a suplimentat cu o alta nuanta de gel.Am cea mai oribila manechiura.Nu recomand! FUGITI DE ACEST SALON.
Locații recomandate