/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Vogue

Bloc 13, Parter, Strada Maria Tănase 3, București 040423, România

Vogue
Salon de infrumusetare
4.4
229 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C475+QF București, România
+40 720 090 680
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alexandru Udrea
Alexandru Udrea2 ani în urmă
Foarte bun, preturi bune. Recomand tuns la Marius pentru baieti.
Marius Iliescu
Marius Iliescu2 ani în urmă
Personal foarte amabil și drăguț. Tarife rezonabile și manoperă de calitate. Recomand pentru o experiență utilă și plăcută.
Alina Popescu
Alina Popescu4 ani în urmă
Am fost să mă tund și să mă spăl pe cap. De tuns s-a ocupat Alina care mi-a propus altceva decât ceea ce îmi doream eu și a ieșit mult mai bine decât mă așteptam, iar de spălat s-a ocupat George care face un masaj incredibil! Recomand salonul!
Celina Anton
Celina Anton4 ani în urmă
Sunt foarte dezamagita...sincer. Mi-ati dat-o in bara cu tunsoarea de doua ori, iar acum ultima data, grav. Am vrut un bob tuns in scari (am par cret) si a iesit o mare varza, m-a tuns mult mai scurt decat voiam, nu e in scari si nici bob. Desprins sta horror si de prins ma chinui mult, pentru ca e prea scurt...nu recomand...personalul este amabil dar din pacate nu e suficient.
Teodora Popescu
Teodora Popescu4 ani în urmă
O experienta de coltul străzii, primul lucru când am întrat, 2 angajați au ras pe seama mea intr - un mod foarte evident, ceva i-a distrat în mintea lor la apariția sau fizicul meu. Alina a fost amabila, dar preturile lor sunt de salon de semi-fite, 130 de lei pt spalat+tuns varfuri+uscat cu feonul. Salonul a fost bun pe vremuri. Acum atitudinea și preturile sunt bătaie de joc.
DanPG
DanPG2 ani în urmă
Printre frizeriile mele preferate și una, poate chiar cea mai bună frizerie din cartierul Tineretului, de la finalul anului 2020 vin aici să-mi fac fac "haircut-ul lunar" și pot garanta un raport preț-calitate excelent asupra serviciilor.
Personalul este unul amiabil, ambientul este unul plăcut, frizerii chiar știu să-și facă treaba cu plăcere și dedicare unde și conversațiile client-frizer sunt super interesante pe diverse subiecte. Recomand să vă "împrieteniți" cu frizerii încât să-și facă idee de cum vreți să vă tundă pe viitor și cum vreți exact să vă stileze.
Anca dontu
Anca dontu2 ani în urmă
Super servicii de fiecare dată. M-am simțit în siguranță, la prima vizită după Lock down!
Giorgiana Nedelcu
Giorgiana Nedelcu2 ani în urmă
M-am tuns la ei. A fost ok insa pt ce tunsoare simpla am avut a fost piperat pretul.
Locații recomandate