/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Kontur Beauty Labs

Bulevardul Decebal 16, București 030968, România

Kontur Beauty Labs
Salon de infrumusetare
4.8
160 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4HM+PW București, România
+40 769 697 434
konturbeautylabs.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Celestial sugar
Celestial sugar2 ani în urmă
Experienta mea aici nu a fost per general una placuta. La coafor mi s-a efectuat o vopsire a radacinilor pe care nu am cerut-o la inceput si pentru care nu mi-am dat acceptul explicit sa mi se ofere (eu venisem pentru un anumit tip de decolorare), iar de-a lungul multiplelor interventii la par (spalat, vopsit, lotiuni, decolorat etc etc) am fost bruscata si trasa de par de cele mai multe ori, facand experienta una foarte enervanta si inconfortabila - iar rezultatul final a fost cu mult sub cel la care ma asteptam si pentru care venisem. Raportul calitate/pret mi se pare deplasat, am platit MULT mai mult decat m-as fi asteptat, si fata de cat am fost informata cand am facut programarea la telefon si am intrebat de pret. Am platit in jur de 800-900 de lei, iar preturile tratamentelor/serviciilor de coafor expuse pe siteul lor nu explica exact ce contin, si ce este lasat pe dinafara si se "adauga" la final. O gramada de "taxari" ascunse, absolut deloc explicate atunci cand te programezi. la asemenea preturi finale ca si cel de mai sus, mi se pare hilar sa nu mentionezi nimic inainte, ca si companie.
Intr-o alta instanta am fost grabita si bruscata la epilat, ramanand iritata si cu mici hematoame, pe care nu le-am mai patit la nicio alta cosmetica la care am fost pana acum.
De asemenea mi s-a intamplat si sa nu le "mearga" POSul si initial sa nu "poata" sa imi dea bon fiscal, reusind numai dupa ce l-am cerut eu explicit (si dupa ce initial mi s-a spus ca tocmai "seful trebuie sa vina" pentru a rezola situatia - o incercare de inimidare pentru a ma face sa renunt sa mai cer bonul)
In final, trebuie lucrat la comunicarea cu (,) clientul si nevoile lui, incluzand descrierea serviciilor in sine, discutarea preturilor, aplicarea/performarea serviciilor in mod grijuliu, atent si rabdator.

*mentionez din nou ca experienta mea nu a fost cu toate serviciile si personalul de aici, deci review-ul meu reflecta doar experienta mea personala, restransa cu salonul
Andreea Neagu
Andreea Neagu2 ani în urmă
Am beneficiat de un pachet 6 sedinte epilare definitiva cu laser, iar rezultatele au inceput sa se vada dupa prima sedinta, chiar nu ma asteptam la un asemenea efect. De asemenea am facut un tratament facial cu oxigen hiperbaric - la fel de multumita am fost, nu imi recunosteam tenul de pe fata. Doamna Denisia este foarte sociabila si amabila. Curatenie si puctualitate. Voi reveni cu siguranta. Recomand cu drag!
Mihaela Popa
Mihaela Popa2 ani în urmă
Sunt foarte încântată și mulțumită de serviciile acestui salon! Epilarea definitivă m-a interesat. Denisa a fost cea care m-a ajutat. Ii mulțumesc pentru profesionalism și dedicare! Ii place ceea ce face și ședința de epilare a trecut ușor și frumos alături de ea! Recomand cu încredere!
Ionela Madalina Lenkievici
Ionela Madalina Lenkievici2 ani în urmă
Am inceput Eximia. O recomand pe dna Denisia cu toata increderea ! Un salon foarte primitor care oferă doar servicii de calitate! Muncesc cu mult profesionalism si rezultatele sunt mult peste masura ! ❤️
Alex Bican
Alex Bican2 ani în urmă
Tratament facial Mezoterapie cu Ace (dermapen) Am am scapat de cicatricile post accneice, colectivul a fost super dragut si m au indrumat toata perioada post.
Maria-Lorena Petrescu
Maria-Lorena Petrescu2 ani în urmă
Recomand! Kontur este un salon foarte curat, care respecta standardele de igiena. Despre servicii pot spune ca sunt foarte multumita, in primul rand manichiura, dar si cosmetica si coafor.
Ema M
Ema M2 ani în urmă
Sunt foarte multumita de serviciile acestui salon, personalul este foarte prietenos si serviciile sunt de calitate. Recomand cu incredere Eximia, eu am vazut rezultate dupa primele sedinte :) Daca sunteti in cautarea unui tratament impotriva celulitei si pentru scaderea in centimetri, incercati Eximia!
Mihaela Stefan
Mihaela Stefan2 ani în urmă
Sunt foarte mulțumită de tratamentul cu Eximia , am reușit în 10 sedinte sa ajung la rezultate considerabile, mai mult decât mulțumitoare . Personalul super dragut , atent la nevoile clientului.
Cu siguranța Kontur rămâne salonul meu preferat, in care voi reveni cu drag și pentru alte servicii!✨🤗😍
Locații recomandate