/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Anastasia Beauty Center - Salon de LUX Bucuresti, Coafor de LUX Bucuresti, Extensii Gene

Calea 13 Septembrie 87-89, București 050713, România

Anastasia Beauty Center - Salon de LUX Bucuresti, Coafor de LUX Bucuresti, Extensii Gene
Salon de infrumusetare
4.5
224 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3FH+XJ București, România
+40 727 573 730
anastasia-beauty-center.ro
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps Anastasia Beauty Center - Salon de LUX Bucuresti, Coafor de LUX Bucuresti, Extensii Gene
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–20
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andreea Romila
Andreea Romila214 zile în urmă
Eu sunt foarte mulțumită de toate serviciile lor: coafor, manichiura, pedichiura, cosmetica. Sunt profesioniști, nici nu se compara cu alte saloane unde sunt doar fitze cu servicii de proasta calitate. Raport calitate preț excelent. Va mulțumesc.
Pertea Nona Maria
Pertea Nona Maria306 zile în urmă
Am avut programare la o pedichiura iar domnisoara la care eram programata a facut totul pe repede inainte fara a fi atenta daca a dat pe langa sau nu :)
Marius Vasile
Marius Vasile306 zile în urmă
Un salon de tot cacatul.
Soți a a fost acolo ! Mai bine nu se ducea.
Nu ca va rog!

SA NU CĂLCAȚI IN ACEL SALON NICIODATĂ IN VIAȚA VOASTRĂ.
Pena florina
Pena florina2 ani în urmă
Mi se pare un abuz sa ceri 250Ron pe un vopsit si coafat in conditiile in care in vestul europei aceleasi sevicii costa 30 sau 35€ .In ce tara ne credem ????Sau este doar pentru fite cu banuti coafatul si vopsitul in Romania?
Super Kids PRO
Super Kids PRO2 ani în urmă
Am dat atâtea șanse acestui coafor încât daca nu spun ce am pe suflet, poate ma trezesc iarasi făcându-mi programare la ei si aruncând banii pe fereastră doar pentru ca acest coafor este in drumul meu De fiecare dată am asteptat peste 15 minute sa ma preia cineva, nu am primit niciodata scuze. Cred ca de două ori din șase am fost tunsă corect, egal. O singura dată din sase am primit bon. Nu o sa-mi mai golesc portofelul la ei never. Promit.
Gabi Nicolae
Gabi Nicolae2 ani în urmă
Dacă vreți să o vedeți pe moldoveanca de la recepție cum își dă ochii peste cap pentu că nu știți cum se numește și de la ce firmă este un șampon pentru păr vopsit, vă recomand acest salon.
Asta după ce m-au chemat următoarea săptămână să vin după un șampon, recomandat de coafeza care a vopsit părul și pe care nu il aveau in ziua respectivă.
În plus, vopseaua definitivă (albastră) s-a dus la prima spălare cu samponul lor pentru păr vopsit de 100 lei și au rămas vârfurile verzi.
Mare dezamăgire! Aveam alte așteptări, având în vedere aerele de lux pe care și le dau.
C R
C R2 ani în urmă
Par blond, rădăcina serios crescuta(după covid). A fost a doua experiența la acest salon. Prima experiența a fost ok(nu uau dar ok). A doua experiența nu ma face sa revin și asta din doua motive: 1 rezultat; 2 bani( mult prea scump in condițiile in care au zis ca au scăzut destul de mult din preț...730 lei.)
La întrebarea ce sa îmi facă, am zis ca as vrea vopsit+ ceva Șuvițe. Ca vreau un blond luminos. Am arătat o poza in care erau Șuvițe pe toată lungimea parului. Am zis ca vreau ceva similar dar cu o culoare de baza ceva mai deschisă. Am specificat ca nu vreau stilul balayage ca nu îmi place ideea de rădăcina închisă. Mi-a făcut Șuvițe doar pe rădăcina(Decolorat și apoi aplicat nuanțator). La final arătam aproape ca înainte sa intru in salon diferenta era ca nu aveam rădăcina crescută stil banda ci era cumva in zig-zag iar blondul pe care îl aveam a fost ușor împrospătat. I-am zis ca nici nu simt ca am fost la vopsit. In acel moment mi-a mai aplicat un blond la rădăcina și la final l-a întins puțin și pe lungimea parului. L-a tuns și asta a fost. Dau doua stelute in loc de una pt ca a încercat sa repare însă nimic din ce a făcut nu a meritat cei 730 lei.
Andreea Palimariu
Andreea Palimariu2 ani în urmă
Sunt a doua oară la Pensat, dar sprâncenele mele sunt pe drumul cel bun alături de Ioana, plus vopsit cu hena.
La acest salon se mai tundea al meu bărbat foarte mulțumit și a fost și copilul de la 5 ani la tuns, l-au făcut băieții de acolo foarte fain. Dar trebuie sa recunosc ca deși Marriott- 13 Septembrie- Parlament- Cotroceni zona este scumpă, cred ca puțin cam mult costa la unele servicii. Cu siguranța dacă ar fi puțin mai accesibile, as da mai des pe la ei.
Încă un plus: salonul foarte bine pus la punct, îngrijit si foarte curat.
Locații recomandate