/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Salon FreeStyle Coafor, Salon Unghii, Tratamente Faciale Sector 5. Remodelare Corporala, Extensii Par Bucuresti

Strada Ion Urdăreanu 7, București 061344, România

Salon FreeStyle Coafor, Salon Unghii, Tratamente Faciale Sector 5. Remodelare Corporala, Extensii Par Bucuresti
Salon de infrumusetare
4.5
104 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3F9+9W București, România
+40 733 640 342
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–20
Duminică: 10–20
Scrie o recenzie
Cristina Mihaela
Cristina Mihaela2 ani în urmă
Pentru tuns si coafat cautati-o pe Oana care e f priceputa si de mult bun simt!
Dana Ilie
Dana Ilie4 ani în urmă
Un salon drăguț, cu atmosferă plăcută.
La coafor, doamna Maria este superbă! A avut multă grijă de mine, iar parerile si sfaturile ei m-au ajutat mult!
Nu am experimentat alte servicii, însă cat am stat acolo am observat cum lucreaza doamna de la unghii si o alta doamna (cred ca Dana se numeste)la extensii si am vazut rezultate foarte bune.
Elvira Candrea
Elvira Candrea4 ani în urmă
Folosesc serviciile lor de ani de zile si sunt foarte multumita . la Oana in special ma tund cu drag pentru ca are multa imaginatie si ma ajuta sa-mi schimb lookul de fiecare data :) Recomand
Monica Ene
Monica Ene5 ani în urmă
Ofer cu drag 3 stele, doar 3 pentru ca, in mod obiectiv, nu mi-am putut forma decat o parere partiala. Am fost o singura data, pe urma unui voucher. Am picat in mainile Laviniei care este ok, a avut grija bine de parul meu. Alte servicii nu am cunocut incat atat pot spune. Incercati. Nu cred ca va va dezamagi. Salonul este ingrijit si pare sa prezinte multe servicii de hair-styling, manichiura, cosmetica, etc. In plus este un salon activ pe zona promotiilor ceea ce mie imi place si pentru banii pe care ii economisesc dar si pentru ca demonstreaza preocupare pentru nevoile cat mai multor clienti.
Diana Ciu
Diana Ciu5 ani în urmă
Eu am fost foarte multumita de serviciile pe care mi le-au oferit. Am fost atat la epilat cat si la unghii si la coafor si pot sa spun ca fetele au facut o treaba buna. Sunt super dragute su prietenoase.
Am fost mai ales inainte de banchet si chiar m-am bucurat cum mi-a iesit parul. Am avut un coc nu prea complicat, dar a fost foarte apreciat. E unul dintre cele mai bune saloane din zona 13 septembrie. Eu o sa continui sa il vizitez pentru epilat si pensat in special, iar celelalte doar la ocazii speciale.
Catalina Crisan
Catalina Crisan5 ani în urmă
O data la 3 saptamani merg la intretinere cu gel. Sunt foarte multumita, deoarece unghiile arata natural, nu se rup, culoarea rezista foarte bine. Recomand serviciile oferite de Mihaela (Miki), care lucreaza doar cu produse de calitate. De asemenea, raportul calitate-pret este bun, iar personalul este foarte amabil. Intotdeauna este o placere sa revin la Freestyle Salon. :)
Alice Iuliana Burtea
Alice Iuliana Burtea6 ani în urmă
Mi-am pus tipsuri cu gel acum 4 zile si 5 unghii deja au cazut. Ori materiale sunt proaste ori manichiurista nepriceputa,ori ambele. In plus mi-a dat sangele la mai multe unghii prin pilire, acuzata fiind in mod repetat de manichiurista ca am pielea prea sensibila. Un alt aspect deranjant a fost faptul ca manichiurista a fost insotita de fiica sa in varsta de vreo 5 ani, pe care o considera neascultatatoare si pe care a batut-o de fata cu noi...a fost groaznic sa asist cum o mama care isi bate copilul, am fost pe punctul de a chema protectia copilului, noroc ca fetita s-a dus in alta camera si mama s-a linistit....trist si servicii de slaba calitate.
Corina Costescu
Corina Costescu2 ani în urmă
Personal foarte bun si amabil! Servicii de calitate, atentie fata de clienti. Recomand! In special, recomand pe doamna Mari de la cosmetica.
Locații recomandate