/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Salon Glossy

Bloc 713, Drumul Taberei 134, București 061415, România

Salon Glossy
Salon de infrumusetare
4.4
74 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C29J+5X București, România
+40 774 414 414
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–18
Duminică: 9–14
Scrie o recenzie
Elena Papa
Elena Papa2 ani în urmă
Intima, servicii f bune, o cosmeticiana de exceptie: Vali! Recomand!
Anca Cîrjeu
Anca Cîrjeu2 ani în urmă
Profesioniști...super...10 steluțe
Preda corneliu
Preda corneliu2 ani în urmă
Un salon de nota 10.persoal drăguț și amabil.
Anca Rizescu
Anca Rizescu2 ani în urmă
aseara am avut placerea sa primesc o sesiune cosmetica completa ,executata cu mult profesionalism. masajul facial,capilar ,de exceptie!
Multumesc mult Maria!!!
Enzo Ramazzoti
Enzo Ramazzoti4 ani în urmă
Excelent ! Eu și sotia mea neam programat în ultima clipa și deși nu mai erau locuri ne-au primit în afara orelor de lucru ceea ce mi s-a părut super elegant și profi serviciile calitative și prețuri foarte bune ! Oameni își dau silința și asta se vede .se vede interesul pt consumatori și pentru clienți felicitări!
Oana Gheorghe
Oana Gheorghe4 ani în urmă
Programare nerespectata, am asteptat 30-40 min, explicatia: nu stim cum s-au facut programarile. Am cerut bucle din placa si o mica impletitura intr-o parte. Mi-a facut bucle la perie ca cica asa ii place dansei mai mult, dar stie si cu placa, dar le face totusi la perie. Am avut parul incalcit de la cat s-a chinuit cu peria aia, habar nu avea sa o foloseasca. La impletitura s-a chinuit de 2 ori pana sa iasa ceva, si chiar si asa a fost un dezastru, nu era stransa, ieseau zulufii din impletitura...ceva horror. Si pretul cu mult peste ce merita, totusi vorbim de un coafat simplu.
Alex
Alex4 ani în urmă
Am fost ieri sa imi tai varfurile ,care erau foarte uscate .Am specificat clar..de doua trei ori..nu imi place tunsoarea cu ceafa goala.Mai ales ca parul nu se strica la ceafa,mai mult calota.Am aratat chiar si o fotografie in care pe ceafa erau cativa cm de par lungime.Doamna s a uitat atent si a spus ca ..facem ce putem.Pe scurt..m- am ales cu un pixie de toata frumusetea..acum parul la ceafa este ca al unui scolar..asta in conditiile in care aveam vre -o 10cm la ceafa lungime.
Nu inteleg....de ce ma mai intreaba ce vreau?se uita la fotografia sugerata?cand ea face tot ce vrea??si tunde cum stie ea??
Nimic de zis in rest..curat,amabilitate..doamna s a straduit atent la tunsoare..pana a iesit foarte scurta la ceafa..Parul creste nu e problema,dar ce am vrut eu era foarte simplu si foarte diferit fata de ce a iesit
Daca propretarul nu ma crede(vad ca spune ca toate recenziile negative sunt rautacioase),pot posta o poza cu mine inainte si dupa,pot detalia ora programarii cat si numele meu.
Lolo
Lolo4 ani în urmă
Cele Mai urate unghii cu gel pe care le a făcut cineva in România. Lipsa de serviciu clienți și atitudine de SC Igiena.. dacă aveți 100 de lei in buget mergeți oriunde altundeva dar nu aici! Persoana nu are niciun fel de training și o totala lipsa de creativitate.. unghiile me sunt groase și diforme .. baza unghiei a fost lovită cu pila și nici măcar scuze nu am auzit ... proces extrem de îndelungat cu rezultate slabe
Locații recomandate