/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Vip Beauty Studio

Șoseaua Sălaj 363, București 052034, România

Vip Beauty Studio
Salon de infrumusetare
4.5
140 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
93Q6+48 București, România
+40 768 444 404
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–20
Duminică: 9–14
Scrie o recenzie
Emma elena v
Emma elena v2 ani în urmă
Persoane minunate și servicii de calitate! Recomand!
Ana Livia Dăianu
Ana Livia Dăianu2 ani în urmă
Am venit in vacanța in România
Si fost la Florentina la intretinere unghii manichiura iar după 2 săptămânii ,unghiile mele pe dedesupt erau pline de mucegai 🙈😡
Ana Maria
Ana Maria2 ani în urmă
Eu doar sunt curioasa de ce pentru o programare la spalat si tuns am ajuns sa platesc cu 49 de lei extra pentru 'aranjat cu placa' in conditiile in care nu am cerut asta, am si spus ca de fel il port ondulat, insa persoana care m-a tuns, dupa ce m-a uscat cu peria a spus ca trebuie sa ma si indrepte putin pentru a finisa tunsoarea.

Cand am mers sa platesc, hairstylistul a spus: spalat si tuns insa receptionera a tinut sa adauge: 'si placa, nu?'

Sunt foarte multumita de tunsoare, nimic de zis aici, dar practicile de genul, pe mine personal, ma fac sa nu mai revin.

O zi buna !
Georgiana Nicolae
Georgiana Nicolae2 ani în urmă
Recomand serviciile Dianei , super multumita de make-up, o persoana foarte pregatita in domeniu . Voi revenii cu drag la ea cu orice ocazie voi avea.
Florentina Dragnea
Florentina Dragnea2 ani în urmă
Super ok, recomand din suflet Diana Paun, cea mai buna in ceea ce face! Dedicata, acestei meserii! 😍
Maria Raluca Sirbu
Maria Raluca Sirbu3 ani în urmă
Deși se numește "VIP", serviciile nu sunt tocmai "VIP"... Am fost la manichiura semi și a lăsat de dorit calitatea, oja neuniforma, fără pilire, fără apex, graba, unghia avea locuri în care nu era acoperita de culoare etc... Și la 73 de lei....am dat banii degeaba. O doamna din provincie care lucrează de acasă lucrează de 1000 de ori mai bine, mai profi, mai îngrijit. Nu o sa mai apelez niciodată!
Cristina Stamati
Cristina Stamati2 ani în urmă
Un loc cald și primitor perfect pentru o zi de relaxare. Am vizitat salonul pentru un tuns de forma și am fost foarte mulțumita. Îl recomand cu mare drag pe Eduard, cel care a avut grija ca parul meu sa arate impecabil, atât în ziua respectiva, cât și în celelte zile.
Atmosfera plăcuta, oameni calzi și de încredere. Atâta timp cât se tine cont de părerea/sfatul amândurora, rezultatatul final nu întârzie sa apară! ❤️
Aura Coco1979 Aura Coco
Aura Coco1979 Aura Coco2 ani în urmă
Salon modern cu echipă de profesioniști!O echipă implicată, unde bunul simț și mulțumirea clienților,chiar este la el acasă! Mulțumiri fiecăruia dintre voi!Recomand 10+++❤❤❤
Locații recomandate