/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Prestige Beauty Salon

Bloc M39, Strada Buzoieni 12, București 052034, România

Prestige Beauty Salon
Salon de infrumusetare
4.6
141 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C346+X6 București, România
+40 785 421 732
salon-prestige.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 8–17
Duminică: 9–13
Scrie o recenzie
Andra
Andra2 ani în urmă
Am avut o experienta destul de neplacuta la acest salon la care am fost pentru prima si ultima oara. Pe site se specifica faptul ca se foloseste si ceara traditionala si de unica folosinta insa cand am solicitat ca epilatul brate sa fie facut cu ceara traditionala cosmeticiana mi-a spus ca ea nu prea lucreaza cu ceara traditionala din n motive. Am insistat sa fiu facuta cu ceara traditionala si mi-a spus ca ma face doar pentru ca am facut programare si sunt deja acolo. Nu si-a dat deloc interesul sa ma faca asa cum trebuie si dupa ce mi-a aplicat 3 fasii pe fiecare mana m-a intrebat daca sa mai aplice undeva in conditiile in care 70%din brate erau inca neepilate 🤯 a trebuit sa dau indicatii pana am fost epilata partial. Mi-a tot repetat ca ea nu a auzit niciodata pana acum ca si clientul sa aleaga tipul de ceara folosit, ci ca ar trebui sa ramana la latitudinea cosmeticienei (precizez ca sunt preturi diferite pt ceara de unica folosinta fata de cea traditionala).
Daca epilarea cu ceara traditionala se face doar de catre anumite cosmeticiene din salon sau doar pentru anumite zone, ar trebui sa se specifice asta pe site sau clientul sa fie infomat cand face programarea!
Am plecat de la salon cu par pe brate si a doua zi m-am trezit cu niste iritatii imense pe toata suprafata bratelor pe care le-am avut timp de cateva zile. Groaznic!
Nu am beneficiat de niciun alt serviciu in cadrul salonului asa ca nu as sti ce sa spun despre celelalte servicii.
Ol!mp!a
Ol!mp!a4 ani în urmă
Drăguț, cochet.. dar dezamagita de calitatea serviciului. Am fost epilata pe sistemul “jap-jap”, unde nici măcar nu am fost data cu ceara pe tot piciorul și unde s-au folosit 4 benzi pentru un epilat lung😒😱. Doamna de la cosmetica a spus ca este destul de mic parul și ca nu se va lua, dar nici măcar nu a incercat sa repete operațiunea “ se ia bine dacă nu nu” ( ok mic mic, dar acasă am descoperit fâșii întregi, care se puteau epila) 🤷🏼‍♀️
Valentina Miu
Valentina Miu2 ani în urmă
Recomand cu toata încrederea! In primul rând vreau sa punctez ca sunt o persoana foarte greu de mulțumit si fără pic de ideei in domeniul părului ( nuanțe, vopsit, aranjat si tuns). Este locul in care ma simt ca acasă, mă asez pe scaun , savurez o cafea si ma las pe mâna Laviniei cu toată încrederea, si la final sunt wow , ma uit in oglindă si nu ma recunosc. Plec mulțumită si radiez , știind ca cel mai greu este sa vina cineva odata pe an sau de 2 ori si sa iti spună:" fă-mă cum vrei tu la par , dar vreau o schimbare !" , la orice întrebare care mi se pune : " cum vrei tu!" 😐... tot respectul, este the best.
Ps : am primit toate răspunsurile la curiozitățile mele despre o curățare a tenului , dabia aștept sa încerc. Revin cu recenzii!
Georgyana Georgyana
Georgyana Georgyana2 ani în urmă
Foarte dragute fetele! Mulțumesc doamnei Carmen, o persoana de nota 10000. O duc pe fiica mea cu drag acolo.
Adriana Moraru
Adriana Moraru2 ani în urmă
Servicii de calitate, curătenie desăvarșită, personal foarte amabil
Luminita-Elena Chelu
Luminita-Elena Chelu2 ani în urmă
cea mai frumoasa experienta si rasfat pentru suflet
Camelia Combii
Camelia Combii2 ani în urmă
👌👌🌼💮🌸
Pata Ecaterina
Pata Ecaterina2 ani în urmă
Un salon minunat in care sr respectă conditiile de pandemie.Mona e un om minunat și un profesionist pe măsură Emi are maini de aur si un gust deosebit la manichiură Recomand cu toată caldura.
Locații recomandate