/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Cristian & Michelle Still

Bulevardul Iuliu Maniu 65, București 061085, România

Cristian & Michelle Still
Salon de infrumusetare
4.3
444 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2MF+C5 București, România
+40 21 434 0969
cmstill.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–21
Duminică: 8–18
Scrie o recenzie
Antonio Constantinescu
Antonio Constantinescu2 ani în urmă
O gluma de frizerie... am crezut prima data ca e din cauza persoanei care m-a tuns, dar la fel de prost tund toti.. sper sa nu mai ajung niciodata sa ma tund aici..
Sergiu Antonio Aron
Sergiu Antonio Aron2 ani în urmă
Professionalitate si preturi foarte bune
Mari Matei
Mari Matei2 ani în urmă
Nu mergeti la masaj in aceasta locatie,este horor,persoana care mi-a facut masaj avea cea mai urata energie pe care am putut sa o primesc ,farà respect. Domnule proprietar schimbati aceasta persoana din locatie ,clienti vor fugi mancand pamantul.Comportamentul terapeutului lasa de dorit!!!!(Fara slip de unica folosinta,farà prosop,mizerie pe jos,m-am murdarit pe picioare cand m-am descaltat.(am cerut singura,slip-prosop etc)Sper sa va ajute aceasta recentie, asa va puteti da seama ca din acest motiv clienti nu vor reveni in aceasta locatie!!!
Balan Mirela
Balan Mirela2 ani în urmă
Ca de obicei ma simt bine cand merg in aceasta locatie, preturile sunt bune si personalul foarte amabil. Multumesc Ella pentru vopsit 🤗
CORNELIA Taflan
CORNELIA Taflan2 ani în urmă
Domnisoara de la unghii zici ca pierdea trenul...s-a grăbit și a făcut treaba foarte proasta!
Am făcut unghii semipermanente care inseamna minim 2 săptămâni ...a 2 zi mi au sărit,deja a 4 zi dacă apăs pe unghii sare tot!
La ce bani I am dat ,plus tips ...mi am luat mare țeapă
Produse proaste,mana de lucru proastă!
Evitați
Antonia
Antonia2 ani în urmă
Am ramas total dezamagita de partea de manichiura. Am cerut niste unghii patrate simple pe care am platit exagerat de mult(nici bon nu am primit) si care au forma de trapez, nicidecum forma pe care am cerut-o. Este de neconceput faptul ca in vreme de pandemie angajatii purtau masca sub nas!!
Concluzie: lipsa de profesionalism si bataie de joc!
NU RECOMAND DELOC!
Magdy elle
Magdy elle2 ani în urmă
Nu recomand. Am ajuns la fix (atunci cand aveam programare) am asteptat 30 min sa inceapa ( nu exagerez ). Manichiura semi: A curs foarte mult sange si a durut, plus cateva zile dupa : inflamatie. Astazi am fost la alt salon si nu a durut, deci in alta parte se poate, aici nu. Isi merita clar review-urile de 1 stea.
Xside supreme (xside.fk)
Xside supreme (xside.fk)2 ani în urmă
Nu mergeți aici frățiilor, am cerut sa facă doar un skin fade in părți și s-a apucat el sa îmi refacă linia pe motivul “ca nu e dreaptă” și mi-a stricat tot undercut-ul pe care îl aveam având in vedere ca cu o luna in urma mă tunsesem tot aici la altcineva și a ieșit totul perfect așa cum voiam, mulți din cei care tund aici nu sunt atenți la cerintele clientului și nu prea au noțiune de simetrie atunci când tund (ce vreau sa spun prin simetrie este ca atunci când a considerat el ca trebuie sa îmi refacă “linia” a făcut-o foarte prost și acum pe partea stânga am o “linie” care se duce in spate și pe parte dreapta sa duce spre creștetul capului).
Locații recomandate