/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Blue Spa Titan

Str. Liviu Rebreanu, București, România

Blue Spa Titan
Salon de infrumusetare
4.3
475 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C5F6+QM București, România
+40 725 757 131
bluespa.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: 9–15
Scrie o recenzie
Litera Q
Litera Q2 ani în urmă
Nu au lumina corespunzătoare unei frizerii, nu au ustensilele dezinfectate după fiecare client, de asemenea ele stau în praf și păr, după ce le am spus toate astea au negat. Nu sunt de vina frizerii, ci doar șefii de salon pentru că nu le pasă. Muzica ca la discoteca, luminile, mai bine pun un stroboscop, iar gălăgie mai rău ca la bursa de valori. Chiar acum 10 minute m-am tuns și din cauza ca nu au lumina buna sunt pierdut greșit. Chiar și un copil de 10 ani poate face diferența dintr o tunsoare corecta și tunsoarea mea din seara asta.
Nu recomand, mai bine va tu de-ți singuri sau în alta parte.
Anca Raluca Vasilie
Anca Raluca Vasilie2 ani în urmă
Am fost la manichiura semi și din punct de vedere igienic NU RECOMAND. Trusa in care erau ținute ustensilele pentru manichiura era ruginita și nu a fost deschisa in fața mea (pot sa deduc și că nu a fost sterilizata). Am și fost ciupita până mi-a dat sangele când mi-au fost tăiate cuticulele. Capul de freza cu care s-a lucrat la unghiile mele, a fost cerut ulterior de către o altă angajata și s-a lucrat cu el la alta clienta (nu știu dacă a fost dezinfectat după).
Iulia B
Iulia B2 ani în urmă
Nu recomand frizeria canina Blue Spa Titan.

Am fost tratata foarte agresiv de angajata respectiva, care dupa ce a tuns partial cainele (talie mica) a refuzat sa finalizeze tunsoarea spunand ca are calti si ca ea nu este angajata la patron. In plus, s-a simtit foarte jignita cand i-am spus ca sunt client fidel si colegele ei au tuns catzelul fara probleme.

Nu inteleg cum i se permite unui angajat sa abandoneze procedura (tuns partial un picior si partial spate) si sa umileasca clientul lasand astfel cainele?!

Daca asa sunt intampinati clientii, recomand serios eliminarea acestui serviciu din portofoliul firmei.
Andreea Andrei
Andreea Andrei2 ani în urmă
STATI DEPARTE!!!
Un salon cu preturi exagerate pentru serviciile lor pe jumatate facute! Nu se respecta regulile covid, manechiura jalnica, tuns deplorabil, masaj cu superoferte de la maseur ca la el acasa. Pretentii exagerate si comentarii la valoarea bacsisului!!! 👎🏻
Octavian Gaidau
Octavian Gaidau2 ani în urmă
Cel mai bun salon din zona. Spatios, ingrijit, curat.
De 2 ani ma tund la Andrei. Este foarte atent la detalii, un bun profesionist, n-am avut niciodata nimic de obiectat. Imi tund si copilul la el.Recomand cu incredere.
CONSTANTIN - CĂTĂLIN BOIEROIU
CONSTANTIN - CĂTĂLIN BOIEROIU2 ani în urmă
A tuns pe cățelușa fetița Alma care era foarte agitată și a terminat dar doamna nu mai are putere să mai tundă și pe băiețel Happy care era foarte calm și blând nu a vrut sa tundă. Am plecat trist ca am cerut pachet 1 + 1 FREE

ÎN VIITOR CUMPĂRAȚI DVS. TRANCHILIZANTE CA SĂ PUNĂ BLĂNOȘII AGRESIVI SĂ DOARMĂ ȘI DUPĂ TUNSUL TREBUIE SĂ INJECTEAZĂ SĂ REVINĂ NORMAL
Andra Anyana
Andra Anyana2 ani în urmă
Masajul e foarte bun, insa lipseste atmosfera data de oameni. De fiecare data muzica din salon e peste muzica de la masaj, iar neintelegerile dintre angajati se resimt.
Giurgiu Dan
Giurgiu Dan2 ani în urmă
Cel mai bun salon din zona titan. De 3 ani ma tund la Andrei si niciodata nu am plecat nemultumit de la el. Recomand cu incredere!
Locații recomandate