/Bucuresti/Salon de infrumusetare

IV aesthetic beauty salon

Str. Liviu Rebreanu nr. 4, București 031783, România

IV aesthetic beauty salon
Salon de infrumusetare
4.3
38 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4CX+7V București, România
+40 784 487 402
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Bilciu Andreea
Bilciu Andreea2 ani în urmă
Mi-am facut unghiile la fetele astea minunate, au fost superbe, am fost la cosmetica de n ori, totul este minunat, preturi, calitate. Acum sunt la a doua sedinta de epilat cu laser si este extraordinar, rezultatele se vad dupa prima sedinta!
Roxana Botan
Roxana Botan2 ani în urmă
Recomand cu toata increderea! Mai rar asa profesionalism si atentie la detaliu. Amabilitate si sfaturi profesionale de asemenea. Multumesc Olga! Ai reusit sa ma castigi ca si client fidel datorita servicului personalizat, am unghii micute si f rar gasesc dsoare amabile si profesioniste sa faca minuni din ele. Poza vb de la sine!
Alina Iancu
Alina Iancu2 ani în urmă
Personal foarte drăguț, amabil, recomand cu încredere. Managementul este deosebit.
Raluca Buhaian
Raluca Buhaian2 ani în urmă
Un loc foarte frumos si primitor, cu preturi accesibile si servicii de calitate. O recomand pe doamna Daniala la manichiura, face niste unghii perfecte!
Lyly Tablet
Lyly Tablet2 ani în urmă
Salonul este foarte frumos,servicii de calitate si personalul la fel..super oameni!!
Kriss19_ Tina21
Kriss19_ Tina212 ani în urmă
Foloseam destul de des serviciile Salonului! In ciuda personalului calificat angajat (Ramona si Selin )care chiar sunt profesioniste ... numai folosesc servicele oferite aici din cauza patroanei . Este o persoana care efectiv nu stie sa se comporte cu Clienții: vorbește foarte urat si cu o atitudine total lipsita de professionalism. Asa saloane in România! Mai si ne Face Capitala de Râs!
Mihaela Draghici
Mihaela Draghici2 ani în urmă
Am fost la cosmetica. Ramona, o profesionista care stie ce face atat pe partea de epilat cat si pe partea de tratamente. Mi-a placut foarte mult. a fost o placere si un rasfat.
Carmen macovei
Carmen macovei2 ani în urmă
Foarte slabe serviciile, se numara printre cele mai slabe saloane din Bucuresti la care am fost....pedichiura si par... la fel de proaste ambele...dupa ce am plecat de la pedichiura nu mai puteam sa merg, parul l au vopsit oribil, in degrade..cand am vrut o culoare simpla
Locații recomandate