/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Luxor Beauty Studio

Strada Ion Minulescu 49, București 031215, România

Luxor Beauty Studio
Salon de infrumusetare
4.3
39 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C489+RG București, România
+40 760 140 709
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–21
Marți: 10–21
Mirecuri: 10–21
Joi: 10–21
Vineri: 10–21
Sâmbătă: 10–19
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Lavinia I
Lavinia I4 ani în urmă
M-am programat pentru tuns si vopsit pe 26 aprilie, candva dupa amiaza. Cand am ajuns la salon mi s-a spus ca s-a inteles ca am cerut doar tuns, era vinerea Pastelui, probabil dura prea mult vopsitul, am insistat ca nu ma programez niciodata doar pentru tuns de cand ma vopsesc, de vreo 5 ani adica, rugamintea a fost "sa nu ma supar" si sa facem programarea pentru vopsit spre blond cum imi doream dupa Paste. Am revenit dupa Paste, conform programarii, mi s-a spus ca nu e suficient timp pentru ce imi doream, "sa nu ma supar", facem o noua programare intr-un weekend cand e timp suficient. Revin deci sambata, pe 25 mai pentru a treia oara pentru vopsitul pe care il cerusem din programarea din 26 aprilie(!). Imi doream un blond, ai mai jos poza nealterata cu ce a iesit. Rugamintea de final a fost "sa nu va suparati, o sa mai iasa din culoare in 2 saptamani". Penibil si felul in care s-au tratat programarile (poti sa verifici programarile mele) si rezultatul final pe care il cataloghezi tu oricum intre saten si brunet, orice numai blond nu.
Alex Baran
Alex Baran4 ani în urmă
Andrei face minuni pe partea de coafor :)
Andra Andreea
Andra Andreea5 ani în urmă
Exista posibilitatea sa nu dau nicio stea? e a doua oara cand am venit aici pentru pensat prima dată a mers dupa indicatiile mele o mică gaură în sprînceană dar nu era o problemă adevarata a doua oara si au batut joc de mine o sprînceană intr un fel cealaltă in alt fel nici una dupa cum am vrut si am zis doar sa curețe nu sa fie una pe jumătate si una nici macar pensata bine... e bătaie de joc tot salonul ala aveam o formă frumoasa trebuia doar o curățare luate firele mai mici nu distrugere in momentul asta sunt si ciupita cu răni sunt si fara forma la sprâncene una intr un fel si una in altfel una mai subtire si una mai groasă vai de capul lor si la final 35 de lei sa le fie rusine halal de salon macar de ma făcea bine ii dădeam si 50 daca era nevoie dar sa nu si bata joc de mine si nu cred ca s singura cu problema asta. Păcat de lumea care se duce acolo.
Amalia Luana Soare
Amalia Luana Soare5 ani în urmă
Am specificat angajatilor cum vreau sa-mi fie tuns parul, iar acestia au facut o coafura complet diferita.
Maria Buliga
Maria Buliga5 ani în urmă
Nu recomand pentru tuns. Am fost de 3 - 4 ori la acest salon si de tot atatea ori am plecat dezamagita.
Catalin frangulea
Catalin frangulea6 ani în urmă
Sunt foarte atenti la ceea ce fac. Sunt foarte multumit de servicii!
Iulia Miler
Iulia Miler7 ani în urmă
Manichiura perfecta si pensat impecabil, recomand cu caldura!
Ioana Ioana
Ioana Ioana2 ani în urmă
Ma tund aici de cand s-a deschis si e de nota 10! Servicii de calitate, preturi OK, iar personalul de nota 20! Voi continua sa vin!!
Locații recomandate