/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Salon Nicole

Bulevardul Nicolae Bălcescu 16, București 030167, România

Salon Nicole
Salon de infrumusetare
4.2
57 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4Q2+3M București, România
+40 723 623 882
salon-nicole.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
ASClaudia92
ASClaudia925 ani în urmă
Nu stiu cum este in mod normal, dar o sa descriu experienta mea cu un voucher de 100 de lei ce ar fi trebuit sa insemne baleyage, tuns de varfuri, spalat si coafat, valabil doua luni. Minusuri: la telefon mi s-a spus ca e valabil doar o luna, desi scria clar pe el ca e valabil doua luni, apoi mi s-a spus ca de 100 nu prea o sa se vada, mai bine iau voucherul de 150 ca sa se vada mai bine, apoi mi-au facut ombre, desi voucherul presupunea baleyage, doamnele nu faceau diferenta intre cele doua, considerand ca reprezinta acelasi lucru, apoi mi s-a mai sous ca tunsul varfurilor la parul meu tocat ar iesi din pachet, dar totusi mi le-a tuns, plus multe afirmatii de cat de minunata si profesionista este, baleyage-ul a insemnat doar o decolorare. Pros: n-a iesit chiar rau, am primit unele sfaturi bune
Luc Dana Dana
Luc Dana Dana5 ani în urmă
Am achiziționat un voucher pt un balayage.am coborât la subsolul hotelului si am gasit o mare dezordine.eu sper ca renovau.toate aruncate peste tot,o debandada totala.a venit un băiat,mi-a spus cum se face (cum fac ei,nu cum trebuie).De fapt tehnica a constat în câteva șuvițe decolorate cu pudră.nu tu vopsit de rădăcini ,nu nimic.spalat,2 foarfeci la vârfuri,un coafat simplu si la revedere.intr-o ora am fost gata.nu se vede nici o mare diferenta la par.asa ca,nu recomand nimănui acest"salon".păcat de băiatul de la salon,ca era simpatic!😖
Anca Eric
Anca Eric6 ani în urmă
Nu recomand NICIODATA acest salon
Serviciile oferite de acest salon lasa de dorit,pe scurt am fost in acest salon cu un voucher pt balayage...in acest salon balayage inseamna doar cateva suvite de par decolorate cu pudra fara a vopsi radacina,fara a pune vopsea de suvitele decolorate.
Din acest voucher m am ales doar cu tunsul si coafatul realizat de o alta doamna careia ii place ceea ce face Dna Lili
In rest serviciile de cacat scuzati expresia,ceea ce este mai grav este ca dna Coca sefa acestui salon nu are nimic de comentat in ceea ce fac acesti angajati in plus de asta aceasta Coca sa spalat pe cap chiar dak erau cliente care asteptau la scafa
Pe scurt nu recomand niciodata acest salon.😠😡😧
Nu mai spun ca am avut programare,am fost la salon si m a reprogramat pe motiv ca nu este stylistul.In doua cuvinte nu si respecta clientii!!!
Ana Nicoleta
Ana Nicoleta7 ani în urmă
Saptamana trecuta am apelat pentru prima data la serviciile salonului Nicole, cautand disperata pe cineva care sa imi salveze sprancenele. Pot spune ca doamna Coca face minuni cand vine vorba de pensat si de schimbat forma sprancenei! Din prima clipa am simtit o siguranta si am stiut ca ma las pe maini bune. Recomand cu toata increderea!
Cristian zmeu
Cristian zmeu8 ani în urmă
Este a 3-a oara cand apelez la serviciile profi ale salonului Nicole, cu precizarea ca simpatica Coca face minuni cand vine vorba de pensat si de schimbat forma sprancenei! De prima oara am simtit o siguranta si am stiut ca ma las pe maini bune! Merita incercat fetelor! Mai ales ca preturile sunt mai mult decat acceptabile! Mie mi-a redat luminozitatea fetei si increderea ca o spranceana atent pensata poate schimba intregul look! Au castigat o clienta pe viata!
Florentina B
Laly T
Laly T9 ani în urmă
Am ajuns aici printr-o recomandare acum 5 ani. Preturile erau maricele atunci, dar serviciile de calitate. In continuare vin la Salon Nicole, iar reducerile actuale ma socheaza pentru ca nu s-a schimbat deloc calitatea lor. Serios, 10 ron manichiura in fiecare marti, spalat+tuns+coafat - 30 ron? Un raport excelent calitate-pret, recomand cu cel mai mare drag!
Andrei N
Andrei N10 ani în urmă
Am ajuns si eu la salonul lui Nicole, initial doar pentru un tuns, dar nu m-am putut abtine si de la un barbierit si o frectie, a meritat pe deplin, voi reveni cu siguranta. Recomand fara retineri!
Robert Iancu
Robert Iancu10 ani în urmă
Daca as putea, as oferii 6 stele in loc de 5. Cel mai bun pret! Sunt clientul lor de aproximativ de 5 ani si intotdeauna serviciile lor, atat pe parte de frizerie, cat si masaj, m-au satisfacut in totalitate. Recomand cu toata increderea!
Locații recomandate