/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Anca Roman Cosmeticiana

Bloc 42, Calea Călărași 173, București 030615, România

Anca Roman Cosmeticiana
Salon de infrumusetare
4.7
33 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4JG+XP București, România
+40 722 382 635
ancaroman.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: 13–21
Mirecuri: 13–21
Joi: 13–21
Vineri: 13–21
Sâmbătă: 10–17
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ruxandra Dulica
Ruxandra Dulica2 ani în urmă
Am facut un tratament cosmetic aici si am sa spun parerea mea sincera
PRO: punctualitate;
curatenie;
ambient placut.

CONTRA: NU exista lampa cu magnificatie si lumina puternica( ceea ce consider imperios necesar intr-un cabinet de cosmetica);
NU exista vapozom, se folosete o crema care are efect de deschidere a porilor presupun, dar nu am simtit-o a fi foarte eficienta, vapozomul are rolul lui, chiar daca e un pic mai greu de suportat atat de client cat si de cosmeticiana;
mi s-a parut un cabinet de cosmetica prea putin dotat pentru niste tratamente care vor sa se ridice la nivelul doamnei doctor dermatolog Trifu, cu care dna cosmeticiana are colaborare;
Toata procedura mi s-a parut oarecum superficiala, simplista, putine produse, fara exfoliere inainte de extractie, fara o demachiere facuta cu raspundere, dupa extractie 3 produse aplicate rapid pe fata si gata.
NU este expus nimic in legatura cu firma, nici in exteriorul incintei, nici macar pe usa de la intrare in incinta...ce ascundem?
NU mi s-a dat bon, desi eram venita pentru prima oara in acest salon, macar de complezenta, pentru prima impresie mi se putea oferi acest lucru ...scuza cu " nu ati cerut" nu cred ca are rost sa o aplicam :).
Recomandarea mea pentru viitor si pentru sporirea calitatii serviciilor acordate este o mai buna dotare a cabinetului atat cu produse cat si cu aparate menite pentru acest lucru.
Toate cele bune!
Daniela Vlad
Daniela Vlad4 ani în urmă
Frecventez salonul pentru serviciile de cosmetică si este foarte bine. Anca este foarte drăguță si atentă de fiecare dată.
Am venit cu o acnee destul de incapatanata cu multe pustule inflamate si multe puncte negre si albe. Am fost 2 ori pe lună în ultimele 4luni si deja arată mult mai bine tenul. Acesta in conditiile in care iarna acneea se inrautatea mereu în cazul meu.
Andreia Ivancu
Andreia Ivancu4 ani în urmă
Profesionalism, calitate si atmosfera prietenoasa. Un loc in care revin cu drag.
Roxana Dobre
Roxana Dobre4 ani în urmă
Profesionalis, produse de calitate si mult suflet!
Ioana d
Ioana d5 ani în urmă
Am mers la acest cabinet o singura data fiindca era in concediu cosmeticiana mea la care merg de ani de zile. Nu mi-a placut. Din pacate, nu a fost o experienta ok pentru mine. Mi-am facut un tratament facial. N-a fost cine stie ce... comparand cu cosmeticiana mea care face si masaj, gomaj si iti curata fata foarte bine inainte de extractii (iar preturile sunt la fel, nu e diferenta). De asemenea, mi-am vopsit genele si m-am trezit vopsita si in zona de sub ochi. Am incercat acasa sa scap de vopsea, insa cu greu, mai ales ca zona din jurul ochilor e foarte sensibila. M-am dat cu mult anticearcan ca sa acopar vopseaua in primele zile (se vopsisera cateva firicele de par de pe fata; da, avem si in zona de sub ochi niste firicele de par care nu se vad cu ochiul liber; am descoperit cu aceasta ocazie... ). Norocul meu e ca nu m-am pensat si nu mi-am vopsit si sprancenele ca cine stie ce surpriza aveam.
Adriana Spinu
Adriana Spinu5 ani în urmă
Într-adevăr, ceea ce nu e tocmai corect. Pt rezultatele observate 5 stele. Sunteți foarte bună în ceea ce faceți, iar preturile sunt sub media pieței. Cred ca evaluarea de acum este una pentertinenta, având în vedere inconvenient creata. Tuturor ne place sa ne fie respectata atât munca, dar și timpul. Mult succes și în continuare!
Florentina Marin
Florentina Marin5 ani în urmă
Super profesionalism, sunt foarte mulțumită de servicii.
Camelia Radu
Camelia Radu6 ani în urmă
Echipa de profesionisti la preturi rezonabile, servicii de 5 stele
Locații recomandate