/Bucuresti/Sala de fitness

World Class București Caro

Str. Barbu Văcărescu 164a, București, România

World Class București Caro
Sala de fitness
4.3
438 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
F4F5+QP București, România
+40 744 771 144
worldclass.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 6–23
Marți: 6–23
Mirecuri: 6–23
Joi: 6–23
Vineri: 6–23
Sâmbătă: 8–21
Duminică: 8–21
Scrie o recenzie
Catalina Lupu156 zile în urmă
Cea mai mare teapa marca World Class. Voucherele de acces obținute cu ocazia participării la Colour Run nu pot fi folosite. Am așteptat o luna sa ma contacteze un reprezentant World Class pentru activare. Când, în final, m-a contactat Managerul de Vânzări, mi s-a trimis un email cu un cod pentru activarea voucherului, fără nicio mențiune referitor la vreo data de expirare/valabilitate, etc. Și când am ajuns la sala, surpriza: voucherul a expirat!!! În ceea ce privește capacitatea de gestionare a situației de către echipa de acolo, ea este inexistenta, lucru complet năucitor pentru mine din partea unei companii care se dorește lider de piață. Tot Raul spre bine: am citit mai jos despre mizeria și chiar bolile care pot fi "achizitionate" din piscina acestui club. păcat!!
Cristi Porumbescu
Cristi Porumbescu2 ani în urmă
Curat,oameni primitori,totul foarte bine pentru ati desfasura un antrenament bun.
Lucia Radu
Lucia Radu2 ani în urmă
locatia f buna, dotări bune, antrenori buni, preț de gold desi nu mai sunt valabile toate serviciile insa curățenie zero. am fost 2 zile consecutiv la cycling si gunoiul de pe jos era în același loc si a 2 a zi si chiar si transpirația balta lăsată ieri de o fata, era si azi acolo. de prost gust general, dar un pericol acum în pandemie
ma așteptam sa se dezinfecteze spațiul la sfârșit de zi macar.
Alexandru mihoc
Alexandru mihoc2 ani în urmă
sala cu piscina mirosea foarte urat, si piscina era foarte murdara, nu vedeai juma de metru in fata ta
FUAD AL RAMAHI
FUAD AL RAMAHI2 ani în urmă
Sunt de apriximativ 4 luni abonat la aceasta sala și ma declar multumit atat de felul in care este echipata, cat și de curatenie. Personal amabil, atmosfera placuta , oameni misto. Ca sugestie : poate ca aerisirea imbunatatita deoarece este cald uneori plus acces liber la parcare. Unpic de bataie de cap sa stai sa platesti de fiecare data la tonomat. In rest 5 *
Robert Lungu
Robert Lungu2 ani în urmă
In afara faptului că pe perioada pandemiei au taxat tot gold deși nu exista nici un serviciu peste bronze, îmi place că nu reușesc în nici un fel să aibă un cântar funcțional, iar cireașa debpe tort este că dacă-ți imaginezi că ai plătit gold full-time și crezi că eu nu pot face un alt contract peste timpul tău astfel încât să-ți stabilească ei orarul sau locația, te înșeli.
Alex Matei
Alex Matei3 ani în urmă
+Curatenie la vestiare si in sala.
+Personal politicos.
~Sala putin cam mica, dar pentru ca nu e foarte aglomerata este acceptabil.
-Un mare minus insa este parcarea. Chiar daca ofera 50% reducere, tot dai 10 lei pe 2 ore. Ceea ce inseamna ca daca mergi constant la sala, ajungi sa dai 130-230 de lei pe luna. Banii de Gold plus parcarea la Caro fac aproximativ cat un abonament la Platinum unde ai parcarea gratis.
Angelica banu
Angelica banu2 ani în urmă
Mi-am făcut un abonament de 3 luni la bazinul de la World Class Caro pentru recuperare după o intervenție chirurgicală la nivelul umărului drept. Am fost neplăcut surprinsă astăzi când am fost rugată să părăsesc culoarul unde îmi făceam exercițiile și unde ocupam un spațiu foarte mic, deoarece începeau cursurile de înot pentru copii. Mi s-au recomandat celelalte culoare unde înotau bărbați care ar fi putut să mă lovească fără intenție. Sugestia mea este să anunțați care sunt orele între care au loc cursurile de înot pentru a se evita astfel de situații.
Alexandra Gaisteanu
Alexandra Gaisteanu2 ani în urmă
Sinistru, nu se respecta nici macar o regula de igiena la bazin. Doamnele de 100+ ani fac legea, fara casca, se baga peste oameni. Absolut sinistru.
Locații recomandate