/Bucuresti/Sala de fitness

SanGym Bucuresti

121, București, România

SanGym Bucuresti
Sala de fitness
3.6
164 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4CQ+4V București, România
+40 724 025 940
sangym-bucuresti.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–22
Marți: 7–22
Mirecuri: 7–22
Joi: 7–22
Vineri: 7–22
Sâmbătă: 10–20
Duminică: 10–20
Scrie o recenzie
Raluca Ruxandra Ursu
Raluca Ruxandra Ursu2 ani în urmă
Groaznic. Foarte murdar, nu am vazut niciodata pe cineva facand curatenie. Sunt curioasa daca au personal pentru asta. Vestiare inghesuite, baile si dusurile nu le-as fi incercat.

Personal dubios si nepoliticos. Pe langa abordarea un pic agresiva atunci cand vor sa te corecteze la un exercitiu, mi-au incurcat cardul de membru cu cel al altei femei. In urmatoarele 2 saptamani nu mi-am recuperat cardul iar barbatul de la receptie dadea mereu vina pe cel din tura urmatoare, iar eu tot nu aveam card.

Aparatele sunt invechite iar daca ai peste 1,80 inaltime...mai bine alegi alta sala, te poti accidenta de la aparate. Benzile de alergat nu functionau toate cum trebuie, sa nu mai spunem ca saltele erau pline de praf. Oglinzile erau pozitionate foarte prost, nu te ajutau deloc sa iti corectezi pozitia in timpul antrenamentului. Scarile care duc la etajul unde se afla vestiarul de femei si aparatele de cardio sunt abrupte, poti cadea foarte usor.

Nu se respecta masurile de protectie nici la receptie, nici in vestiar. Personalul nu poarta masti, iar distantarea sociala este doar un concept pe care nu l-am vazut pus in aplicare.
Andrei Acsinte
Andrei Acsinte2 ani în urmă
Locatie foarte buna, sala este destul de mica si nu este chiar destul echipament...
SOUHEIL ZGHEIB
SOUHEIL ZGHEIB2 ani în urmă
Vestiar horror,personal thriller,sala groaznica. Personal dubios de agresiv poate baga ceva nu stiu. Dar atitudinea persoanelor din sala lasa de dorit. Last time ill train here. Cat despre echipament mai bine pui inca 20 lei si te duci la o sala decenta,sincer.
Ovidiu Dragan
Ovidiu Dragan4 ani în urmă
Sincer? Pentru fitness, la banii pe care ii platesti, chiar merita. Adica este mai dotata decat Fitclass care e mai scumpa si daca te duci la ore la care sa nu fie aglomerata, iesi mai castigat la Sas. Daca scopul tau este sa atragi gagici la sala, asta nu e locul. Cred ca cel mai mult am vazut 3 fete concomitent in destul de multe luni (sau poate nu ma duceam eu cand trebuia). Dar ca sala, e chiar okay. Pare cam vechiuta si chiar este. Trebuie sa vrei tu sa faci si vei reusi. Ce altceva as mai putea spune? E foarte accesibila fiind chiar la iesirea din pasajul dintre Dristor 1 si 2. Chiar daca nu e asa evidenta intrarea, o veti gasi. Nu stiu cum e cu bicicletele sau ce au la et 3.
Svet Teodor
Svet Teodor4 ani în urmă
Am venit aici doar pentru spinning. Bicicletele erau foarte vechi si nu functionau toate la parametri normali. Vestiarul micut, ingust, mobilier invechit. Nu as lua in calcul sa folosesc dusurile de acolo. Instructorii de spinning erau foarte ok intr-o perioada. Nu voi mai reveni
Mircea Andrei Tulbure
Mircea Andrei Tulbure2 ani în urmă
O sala buna, exista o varietate de aparate pentru bodybuilding, dar si o zona de cardio.
E o sala relativ mica, asa ca daca sunt mai mult de 20 de persoane va trebui sa astepti ceva mai mult dupa aparate. Preturile sunt unele mici in comparatie cu alte sali unde abonamentele sar de 180
Omar
Omar2 ani în urmă
Tocmai am fost acolo și am avut o experiență foarte neplăcută: personal foarte neprietenos și nepoliticos. Am intrat cu mască, ca un om normal, și mi s-a zis că voi fi obligat să o dau jos. O stea + reclamație la DSP.
Mihai Radu Ionescu
Mihai Radu Ionescu2 ani în urmă
Exact ce cauti de la o sala mica de cartier. Preturi decente, personal prietenos si majoritatea aparatelor de care ai nevoie.
Locații recomandate