/Bucuresti/Sala de fitness

World Class București Mega Mall

Pierre de Coubertin St 3-5, București 021901, România

World Class București Mega Mall
Sala de fitness
4.3
472 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C5V3+42 București, România
+40 751 245 822
worldclass.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 6–23
Marți: 6–23
Mirecuri: 6–23
Joi: 6–23
Vineri: 6–23
Sâmbătă: 8–22
Duminică: 8–22
Scrie o recenzie
Generalu123456 Generalu
Generalu123456 Generalu2 ani în urmă
face de râs brandul world class....apa din piscină este groaznică și nu numai asta....
Lucian M
Lucian M2 ani în urmă
Din pacate acest club nu respecta procedurile de siguranta publicate chiar pe site-ul worldclass Romania: NU se face termometrizarea membrilor la sosire, instructorii personali NU poarta masca de protectie in timpul sedintelor individuale.
Later EDIT: cam la o saptamana dupa comentariul initial , am observat ca au inceput sa verifice temperatura membrilor la sosire.
Raluca Schneider
Raluca Schneider2 ani în urmă
In urma unui incident neplacut cu alt membru world class am facut o reclamatie printr-un mail( asa mi s-a recomandat ). Au trecut 2 zile si nu am primit nici un fel de raspuns!!! In conditiile in care am fost agresata fizic si verbal la bazin!!!!
Buliga Elena
Buliga Elena2 ani în urmă
World class Mega Mall este o locație unde merg pentru ca este aproape de casa. În mare parte este în regula dar au și probleme de tipul mentenanță resurse materiale mobile. Exemplu uși lipsa la dulapurile din vestiare.
Public relations D&D
Public relations D&D2 ani în urmă
Are un vibe bun toata locatia,incepand cu Alexandru care te intampina la receptie cu multa amabilitate si disponibilitate. Ne-a prezentat cu mult profesionalism toate zonele de antrenament si relaxare si datorita lui,voi face abonament aici. Recomand cu incredere!!
Ilie Cristian-Mihail
Ilie Cristian-Mihail2 ani în urmă
Vestiare ok, cabina de dus separata. Dar are multe minusuri...
1. Piscina e destul de micuță (nu il poți numi bazin) si sunt cate 3-4 persoane pe culoar la ore la care lumea nu prea vine... Daca te duci seara nu vreau sa imi imaginez cât de aglomerat este...
2. Acum doua zile am întâmpinat un miros de fecale care m-a făcut sa ies din bazin in 20 minute si sa plec acasă pentru ca mi se făcuse rau de la el...
3. Fiind cam cel mai ieftin abonament pentru bazin în București, va puteți imagina ca vin extrem de multi oameni care nu au bun simț și se comportă urât.
4. Destul de înghesuit... Nu pot sa spun decât ca e ceva mai multa lume decât ma asteptam... Nu exista distanțare socială! Nu exista reguli pentru asa ceva.
5. Aveți mare grija de lucrurile voastre! Nu vreau sa intru în detalii.
6. Cred ca apa este curățată cam rar... La un moment dat mirosea cam urat piscina...

Per total ma bucur ca am plătit doar o luna (si nu m-am aventurat sa iau pe un an de zile). Nu o sa mai vin aici întrucât prefer sa ma duc la alt bazin pe care l-am găsit (bazin de înot titan) si sa dau cu 100 lei mai mult dar sa se ridice la nivelul așteptărilor mele... Acolo totul este nou nouț si e super. Nu fac reclama sau ceva, pur și simplu îmi spun părerea!
Ruxandra Ciuca
Ruxandra Ciuca2 ani în urmă
Pare ca cei din conducerea World Class au gasit reteta de facut bani: abonamente mai scumpe si ore mai putine. Daca se vor osteni sa citeasca aici, vor povesti cat de multe ore au adaugat recent. Domnilor, nu ma refer la orele din timpul pandemiei, ma refer la situatia de acum 2 ani. Avem preturi duble si ore nici macar la jumatate. Nota: orele sunt ceea ce numiti "clase"🙄 Poze nu pot adauga pentru ca nu avem voie sa facem. De ce oare?
Gioldanni Macar
Gioldanni Macar2 ani în urmă
preturi si mai mari pentru sala/piscina/sauna .. bineinteles cu sauna inchisa din 2020.. nu le pasa , este bataie de joc .. recomand park lake / vitan fata de tiganeala de aici si de staff ul tanar care ti rade in fata
Locații recomandate