/Bucuresti/Sala de fitness

RE:CREATE FITNESS

Bulevardul Tudor Vladimirescu 22, București 050883, România

RE:CREATE FITNESS
Sala de fitness
4.9
124 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C39H+RR București, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–22
Marți: 7–22
Mirecuri: 7–22
Joi: 7–22
Vineri: 7–22
Sâmbătă: 10–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Victor Zino
Victor Zino2 ani în urmă
AM FOST INTR-O SCURTA SEDINTA LA ACEST CLUB SI MI-A PLACUT VESTIARUL SI SALA DAR NU MI-A PLACUT CELE DOUA APARATE LIPSA CARE TREBUIAU SA FIE OBLIGATORIU IN SALA ABDUCTOR-ABDUCTION SI GLUTE ISOLATER IN REST AI TOT CE VREI IN SALA MI-AR FI PLACUT SA FIE TOT CE ITI TREBUI CA SA AI O SA BINE BAZATA DOAR ACESTE MICI CIRCUMSTANTE IN REST DACA VREI SA VII LA SALA SI STAI IN CARTIER ESTE ALEGEREA VOASTRA DAR ACELE DOUA ABARATE TREBUIE SA FIE OBLIGATORIU IN SALA IN REST ESTE OK.
Radu Stoica
Radu Stoica2 ani în urmă
Super!Vă poate schimba viața în bine.Nu ezitați !!!
Liviu Ivascu
Liviu Ivascu2 ani în urmă
Am gasit aici tot ce am sperat: un cadru organizat, curat si mai presus de toate, prietenesc. Si dupa 6 luni de mers am aceeasi parere <3
Ana Velea
Ana Velea2 ani în urmă
Super atmosfera! Sala este echipata eficient, totul functioneaza impecabil, curatenia si organizarea sunt top. Cel mai fain lucru la Recreate este comunitatea de oameni faini care s-a format acolo si asta se datoreaza echipei.
ANDREEA NICOLAU
ANDREEA NICOLAU2 ani în urmă
Instructori pasionați de ceea ce fac, intr-o atmosferă plăcută unde revii cu plăcere și entuziasm. Curățenie. Locuri de parcare.
Bună dispoziție și sport!😀
Daniel Ganea
Daniel Ganea2 ani în urmă
Un gym special, o sala aerisita, echipamente funcționale si diversificate, personal politicos si serviabil si extrem de curat.
Viorel Dumitru
Viorel Dumitru2 ani în urmă
Super locatie , instructori dedicati sportului cit si membrilor sălii de fitness, zâmbitori , plăcuti , saritori oricind ofera un sfat si o informatie in vederea efectuarii corect a exercitiilor.
Echipa de instructori profesionisti .
Sala dotată cu aparate pt crossfit, fitness si bodybuilding.
Gheorghe Sebastian
Gheorghe Sebastian2 ani în urmă
Super sala,multe aparate, personal amabil si o chestie care pentru mine este speciala, ganterele de pana la 50 kg, nu doar 40 cum sunt la majoritatea sălilor
Locații recomandate