/Bucuresti/Sala de fitness

Stay Fit Gym Vitan

Strada Răcari 27, București, România

Stay Fit Gym Vitan
Sala de fitness
4.3
120 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C47Q+98 București, România
+40 21 260 7713
stayfit.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–22
Marți: 7–22
Mirecuri: 7–22
Joi: 7–22
Vineri: 7–22
Sâmbătă: 9–22
Duminică: 10–20
Scrie o recenzie
Andreea S
Andreea S2 ani în urmă
Fetelor daca vreti sa mergeti aici, nu recomand. Sala este plina de dubiosi, nu ma mir ca s-au si injunghiat aici intre ei acum ceva timp(cazul a fost si la stiri). Am zis sa ignor recenzile negative si sa ii dau o sansa, dar muzica e mult prea tare, seara e insuportabila, personalul se poarta urat, aparatele sunt lipicioase, si plin de bombardieri mai ceva ca in salile de la periferie.
Flaviu V.
Flaviu V.2 ani în urmă
Am fost cu un prieten aici o saptamana si mie mi-a ajuns. Pe langa atitudinea ciudata a personalului si un miros neplacut in unele zone din sala, cel mai aiurea mi s-a parut muzica mult prea tare si seara exagerat de tare, zici ca esti la concert si dupa ce pleci iti tiuie urechile.

Degeaba le spui sa dea mai incet, te lovesti de atitudinea aceea urata a angajatilor ca ce, e nu stiu ce aerobic si d-aia a dat tare.
Mike
Mike2 ani în urmă
Staff ok, mai ales cel cu vechime, sau managera, friendly. Sala propriu-zisa la etaj, destul de spatioasa , aparate destule insa nici cea mai diversificata gama, dar ai cam tot ce ai nevoie, este curat si intretinuta, muzica buna pentru antrenament.
Vestiarele si ele sunt ok, dulapioare destul de mici dar cu cheie, nimic de reprosat.
Singurul minus sunt baile si modul de intretinere ale lor. Femei de servici care umbla de colo-colo prin vestiarul si baile barbatilor, pentru a face curat, in loc sa fie un barbat/baiat, wc-ul unul singur si deseori cu capacul inexistent sau rupt, dusurile in mare parte cu probleme, uneori este un chin sa faci dus acolo, insa spre deosebire de sala de la cocor sau de altele sunt spatioase si nu te lovesti cu coatele de toti peretii.
Chiuvetele ok, uneori nu functioneaza uscatoarele de par.
Per total ok sa zicem pentru pretul cerut, pot trece cu vederea anumite minusuri. :)
Andrei Silviu
Andrei Silviu2 ani în urmă
Atentie mare cu acesti oameni!!! Ar fi fost bine sa citesc inainte review-urile negative de aici care spun adevarul, poate nu mai ajungeam sa merg la aceasta teapa de sala. Ei incearca sa ascunda mizeria de aici cu review-uri false, puteti vedea ca au avut o avalansa de review-uri de 5 stele, cum au venir toate acum 3 saptamani. De ce? In loc sa remedieze problema au pus oamenii sa le dea review pozitiv ca sa acopere adevarul despre sala asta. In loc sa faca ceva cu muzica excesiv de tare din timpul orelor de aerobic ei pun oameni sa minta in recenzii de 5 stele, da daca vrei sa mergi seara la sala zgomotul e insuportabil ca vor ei sa duduie boxele in timpul acelui curs. Jalnic, nu le pasa deloc de clienti, muzica excesiv de tare e doar dintre probleme. Da, probleme legat de nerespectarea programului, de atitudinea persoanlului, de curatenie si muzica excesiv de tare seara, sunt toate reale. De aratat arata ok in poze, pacat de cele mentionate mai sus. Daca cititi aici, review-urile false nu o sa va ajute ori dati muzica incet seara si rezolvati restul problemelor ori lumea o sa plece in continuare la sali mai bune.
Costel diaconu
Costel diaconu2 ani în urmă
In principiu e destul de ok, ca observatie am constatat ca sunt cam putine discuri in special cele de 5, 10 si 20kg si ar mai trebui doua bari.
Andreea Marin
Andreea Marin2 ani în urmă
Cea mai buna antrenoare Laura, super profi, comunicare excelenta, atitudine, profesionalism.
Recomand ca si antrenor personal :exercitii solicitante, diverse, care lucrează toate clasele de mușchi.
Sala bine dotata cu echipamente, vestiare spațioase, curățenie.
Recomand cu drag stay fit vitan !
Liviu alexandru
Liviu alexandru2 ani în urmă
Sala frumoasa, curata, aparatura organizata si moderna, iar personalul de la receptie este amabil. Instructorii sunt profesionisti, iar tarifele sunt rezonabile. Recomand cu incredere.
Ștefania Enache
Ștefania Enache2 ani în urmă
Sala impecabila, cu aparatura noua, bine dotata. personal de calitate, se ajuta cu orice informație este nevoie. Un plus este și curățenia. Recomand cu încredere!
Locații recomandate