/Bucuresti/Sala de fitness

Downtown Fitness

Bulevardul Ion Mihalache 60, București 011174, România

Downtown Fitness
Sala de fitness
4.4
339 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F35H+C4 București, România
+40 31 438 0829
downtownfitness.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–22
Marți: 7–22
Mirecuri: 7–22
Joi: 7–22
Vineri: 7–22
Sâmbătă: 8–18
Duminică: 10–14
Scrie o recenzie
Alexandra Groza
Alexandra Groza2 ani în urmă
Sala este foarte frumoasa si mare, este impartita foarte bine, este curat si linistit. Personalul amabil, singurul minuns din punctul meu de vedere este programul scurt din weekend.
Iulian Sima
Iulian Sima2 ani în urmă
Totul perfect ... păcat ca nu ne mai putem duce la sala perioada asta.. sper sa revenim la normalitate cât mai repede ..
Pana atunci alergare prin parc :)
Ana pi
Ana pi4 ani în urmă
Foarte aglomerata de la ora 16.
In vestiarul femeilor, prima cabina de dus are probleme.
Mi-a disparut cheia de la vestiar, de pe pervazul din sala, fiind nevoita sa platesc 50 lei, iar camerele lor de supraveghere nu bat peste tot in sala... deci au fost degeaba in situatia mea.
Alex Colonas
Alex Colonas4 ani în urmă
Este foarte aglomerata, foarte cald și fara aer și devine sufocant.
Nu au toate aparatele necesare, accesorii la aparate și angajații sunt foarte nepastatori și plictisiți.
Un alt aspect nesatisfăcător este ca in vestiar am gasit când am intrat proasoape și haine aruncate pe jos și când m-am intors tot acolo erau.
Nu recomand!!!!
Lorena R
Lorena R4 ani în urmă
Imi place foarte mult aici. Se remarca faptul ca este permanent curatenie peste tot (un mare plus), iar sala este adecvat echipata cu aparate bune si bine intretinute. Mai nou, exista inclusiv cateva produse cosmetice si de igiena la dispozitie in vestiarul fetelor.
Florin negu
Florin negu4 ani în urmă
O sala foarte bine dotata. Pacat de investitie insa, deoarece atitudinea unora dintre instructori lasa mult de dorit, prestatia acestora cadrand cel mult pentru o sala de cartier, in nici un caz pentru un ,,down town". Nu voi da exemple concrete deocamdata, considerand ca a fost doar o situatie accidentala, dar daca situatia persista cu siguranta voi contacta proprietarii, care cu certitudine vor remedia situatia.
Suma sumarum:
- personalul trebuie sa fie proactiv (aka- sa indrume pe cei care nu se pricep , fara a afisa o mina superioara si fara a fi solicitati), in termeni de business asa se atrag clientii-cu amabilitate si profesionalism (cine isi va alege oare un instructor cu o atitudine aroganta, sau va mai reveni intr-o sala unde exista astfel de personal?)
- personalul este angajat sa sprijine clientii, nu sa ocupe aparatele destinate acestora (daca eu sunt bucatar intr-un restaurant, se presupune ca gatesc mancarea, nu ca ma asez la masa cu clientii) si sa socializeze (sala este proprietatea patronului, iar ei sunt angajati cu o fisa a postului foarte clara, care in nici un caz nu include ,,bulling-ul")
-personalul nu se adreseaza clientilor cu ,,TU" ci cu ,,DVS" chestiune de politete, business si nu in ultimul rand de buna crestere avand in vedere posibilele diferente de varsta, ca sa nu mai vorbim de sudii, etc.
Postez cu speranta ca proprietarii vor citi si vor lua masurile necesare.
In rest recomand cu caldura sala dpdv al dotarii - aparatele HOIST (care urmeaza miscarea naturala a corpului fara stres suplimentar, indiferent de incarcatura) ,,fac toti banii" mai ales pentru cei care vin la sala dupa diferite accidentari.

-
Victor Zino
Victor Zino2 ani în urmă
AM FOST ASTAZI DE DIMINEATA LA SALA SI MI-A PLACUT FOARTE MULT DESIGNUL LUMINILE SI APARATURA DE BAZA SPATE PIEPT PICIOARE ABDOMENE PLUS GANTERE CE NU MI-A PLACUT LIPSA DE SPATIU IN SALA BARI FIXE PENTRU ANUMITE EXERCITI LIPSEAU ACELE BARBELL RACK SI DISCURI MAI MULTE TREBUIA SA FIE DE 20 KG 25 KG 15 -10 KG IN REST ARE O IMAGINE FRUMOASSA CHIAR SE MERITA SA VII LA ACESTA SALA.
Cristi Constantinescu
Cristi Constantinescu2 ani în urmă
O sa mediocra, echipamentele asezate dezorganizat, singurul lucru pozitiv este ca are piscina, sauna și jacuzzi....
Locații recomandate