/Bucuresti/Sala de fitness

World Class București Upground

Șoseaua Fabrica de Glucoză 9-11, București 020331, România

World Class București Upground
Sala de fitness
4.1
233 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F4H8+56 București, România
+40 730 188 563
worldclass.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 6–22
Marți: 6–22
Mirecuri: 6–22
Joi: 6–22
Vineri: 6–22
Sâmbătă: 8–20
Duminică: 8–20
Scrie o recenzie
Natalia
Natalia2 ani în urmă
Sala arata oribil! Sauna nu funcționează, aparatele sunt putine, vechi si înghesuite. Prosoapele sunt rupte si vechi. Plus ca se fură, prietenei mele i-au dispărut căștile (airpods) din dulap.
Roxana Elena Cismaru
Roxana Elena Cismaru4 ani în urmă
Pana acum am fost la aceasta sala pentru inot.
Uneori nu au prosoape asa ca recomand sa vi-l luati pe al vostru de acasa.
Piscina are foaaarte mult clor, se vad bucatele din pastile de clor pe podeaua piscinei. E bine ca o intretin si este curata, dar din punctul meu de vedere atata clor te oboseste cand inoti fiindca efectiv mirosul este puternic.
La sauna este ok as zice, insa am gasit o data sauna uscata nefunctionala.
La baia din zona cu piscina nu sunt deloc servetele, ceea ce mi se pare aiurea.
Nu mergeti la bazin in jur de ora 18 daca nu vreti sa va inghesuiti cate 2-3 pe culoar. Mai sunt si copii care fac cursuri, asa ca e posibil sa nu puteti inota corespunzator.
In schimb ce am remarcat in intregul spatiu al salii este mirosul deosebit de proaspat si floral.
Recomand sala mai ales pentru cei ce lucreaza/locuiesc in pipera.
Karina
Karina4 ani în urmă
Sauna umeda nu functioneaza. Apa din piscina este foarte rece. Este mereu aglomerat, iar de curatenie nu mai spun nimic...s-au zis destule....prosoapele lipsa, mizeria de pe langa piscina...exercrabil. niciodata nu o sa mai imi fac un abonament WC
Calin R.
Calin R.4 ani în urmă
Managerul salii este de negasit indiferent de ora.
Sala arata groaznic, sunt valuri de mochete, aparatele isi dau duhul.
Antrenori fara niciun respect fata de cei care nu ii platesc. Am cerut sa fac um BMI, m-am programat si nici pana acum nu am fost contactata. Nu stiu pe ce criterii se dau employee of the month, poate pe felul in care tipa unu mai tare ca celaltat, care prin atitudine si afirmatii ajunge sa deranjeze sau sa jigneasca. Daca esti in pauza si ti-ai lasat prosopul pe un aparat, nu te intreaba daca mai lucrezi ci iti da prosopul la o parte.

Multumesc
Andrei D
Andrei D4 ani în urmă
Lipsa prosoape de fiecare data iar raspunsul dat ca nu sunt spalate la ora asta 12:15 am. Lipsa de profesionalism totala ma asteptam mai mult de la un worldclass! Trebuie doar sa puneti niste prosoape intr o masina se spalat automata apoi sa le uscati! Daca nu sunteti in stare de asta atunci mai bine socateti de tot aceasta optiune pt ca va faceti de ras! Si nu sunt singurul abonat care crede asta!
Loredana Petcana
Loredana Petcana4 ani în urmă
Sala este mica, în subteran.
Staff-ul de la recepție este exact cum s-a mai scris, arogant, plictisit, necooperant și neprofesionist.
Am fost la o clasa de bodypump in timpul săptămânii, seara la 18, și mi-a plăcut în schimb antrenoarea si antrenamentul susținut de ea.
Când am fost eu aveau prosoape, din fericire..
Nu cred ca ar trebui sa se încadreze la Gold.
Sunt săli Silver care arata mult mai bine.
Claudiu Streja
Claudiu Streja4 ani în urmă
Este un obicei tot mai des sa nu ofere prosoape si nici sa se sinchiseasca sa anunte ca nu se mai dau. Tipul de la receptie spune ca mai dureaza dar masinile de spalat erau goale si nicio persoana prin preajma....probabil trebuie asteptat pana a 2a zi. Jenant.
Vasile Moisescu
Vasile Moisescu2 ani în urmă
Draga World Class Upground,
Suntem in pandemie, astfel schimbati dozatoarele de dezinfectat de la intrarile in vestiare si cel de la zona de gantere( sunt blocate) Hartia de cele mai multe ori lipseste.
De ce instructorii sau personalul( care de cele mai multe ori lipseste sau fumeaza) nu le atrag atentia celor care nu dezinfecteaza aparatele? Sunt persoane care se plimba de la un aparat la altul(dimineata intre 7:30 - 8:30 persoana care poarta acelasi tricou albastru se plimba de la un aparat la altul)
Instructorii care sunt angajatii lunii pe panou, au voie sa intre fara masca, fara protectie pentru incaltaminte si fara sa i se ia temperatura, in vestiare sau in sala?
In rest totul asa cum stiti, sala veche, aparate vechi, manager doar cu numele si preturi mari. Sunt sali care s-au renovat de 2 ori pana acum, aceasta nu este niciodata pe lista.
Locații recomandate