/Bucuresti/Sala de fitness

FITNESSINBUCURESTI.RO

Șoseaua Sălaj 233, București 052034, România

FITNESSINBUCURESTI.RO
Sala de fitness
4.9
57 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
93XC+X9 București, România
+40 737 040 705
fitnessinbucuresti.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–21
Marți: 7–21
Mirecuri: 7–21
Joi: 7–21
Vineri: 7–21
Sâmbătă: 7–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Puiu Gabriel
Puiu Gabriel2 ani în urmă
Este foarte frumos. Recomand.
Alexandru Goiea
Alexandru Goiea2 ani în urmă
Nu am destule cuvinte de laudă pentru Fitness in Bucuresti! O echipa de profesioniști într-un spatiu intim, unde conteaza performanța. In 2 luni și jumatate am reușit să slăbesc 11kg datorită antrenamentelor și meniului pe care Octavian l-a facut special.
Iulia ilie
Iulia ilie2 ani în urmă
Intr-o zi din ianuarie, s-au aliniat planetele pentru mine si am descoperit aceasta sala. Din primele interactiuni si recenziile doar de 5 stele aici, mi-am dat seama rapid ca am gasit locul potrivit. Aparatura moderna, monitorizare constanta a evolutiei, antrenament personalizat, un regim alimentar decent si un pret mult sub piata. As mai adauga ca nu am facut sport vreodata, iar acum sunt la 3 antrenamente saptamanale, la care ma duc de placere. HIGHLY RECOMMENDED!
George Tabacaru
George Tabacaru3 ani în urmă
Locul ideal pentru antrenament, extrem de curat, atmosfera super, programe personalizate in functie de nevoile clientului si antrenori bine pregatiti care stiu cum sa te motiveze sa dai 110%
Monica Florea
Monica Florea4 ani în urmă
Antrenamentele se desfasoara sub indrumarea antrenorului astfel evitandu-se accidentarile iar programele de antrenament sunt create special pt ca fiecare sa si atinga obiectivul propiu.
Atmosfera este friendly, creandu se o adevarata comunitate ☺️.
Aparatura este moderna iar conditiile de igiena ireprosabile.
Roxana Stefanescu
Roxana Stefanescu2 ani în urmă
Motivul pentru care m-am apucat de sport a fost din cauza durerilor de spate pe care le sufeream zilnic. Comunitatea de aici și oamenii pe care i-am întâlnit și cu care am plăcerea sa ma antrenez de mai bine de 4 ani de zile, mi a oferit tot sprijinul și răbdarea de a îmi corecta postura, a-mi schimba stilul de viata și a-mi întări și creste musculatura corpului. Sunt foarte recunoscătoare fata de ei și recomand cu drag tuturor sa ii cunoască!
Teo Gabriel
Teo Gabriel2 ani în urmă
Antrenamentele sunt placute si planificate pentru fiecare persoana, sala are aparatura moderna , antrenorii sunt energici ,iar conditiile de igiena sunt ideale (totul este mereu dezinfectat de catre antrenori).
Roxana Ratescu
Roxana Ratescu2 ani în urmă
Am revenit la FIB după o pauză de 3 ani și am regăsit aceeași echipă dinamică, pasionată și determinată care te susține să îți depășești limitele, te încurajează să nu te oprești oricât de greu ar părea și te motivează permanent să nu renunți la obiectivele pe care ți le-ai stabilit.
Este esențial să lucrezi cu tineri care reușesc să-ți fie antrenori, prieteni și psihologi. Și asta cu siguranță vei găsi la echipa FIB!
Locații recomandate