/Bucuresti/Sala de fitness

WestLife

Sector 5 71 Şoseaua Panduri Etaj 3, Șoseaua Panduri 71, București 050656, România

WestLife
Sala de fitness
4.2
206 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3H8+28 București, România
+40 753 200 028
westlifefitness.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 6–23
Marți: 6–23
Mirecuri: 6–23
Joi: 6–23
Vineri: 6–23
Sâmbătă: 10–18
Duminică: 10–16
Scrie o recenzie
Victor Zino
Victor Zino2 ani în urmă
SALA ACESTA A FOST O BAZA PENTRU MULTI SPORTIVI IN URMA CU ANI MAI EXACT PERIOADA 2012-2015 ATUNCI SE MERITA SA VII SI SA TE ANTRENEZI DAR DIN ANUL 2016 A DECAZUT FOARTE MULT SI DE ATUNCI AM CONSIDERAT CA NU SE MAI MERITA PANA 2018 CAND AM FOST ULTIMA DATA DE ATUNCI NU AM VAZUT NICI O MODIFICARE A SALI DECAT CA SA VOPSIT PERETI SI ATAT SUNT MULTE PROBLEME SI CE TREBUIA FACUT NU SA FACUT NICI PANA ACUM MA BUCUR CA NU AM MAI VENIT.
George damalan
George damalan2 ani în urmă
Sala mare,aparate suficiente pt. orice categorie de mușchi sau pentru orice tip de efort. Personalul de nota 10.
Laura Lali
Laura Lali2 ani în urmă
O sala bine dotata, curata, spatioasa. Personalul este prietenos. Recomand cu drag ! Iar preturile sunt foarte bune :)
Constantin E
Constantin E2 ani în urmă
Oribil. Mizerabil, vestiare foarte murdare. Parchet umflat si vechi (oricum ciudat sa pui parchet intr-o sala, cu umiditate, trafic, etc). Gandaci in sauna, miros ingrozitor. Pacat de spatiul cu potential, irosit aiurea. 200 de lei, pret enorm pentru ce ofera. NU RECOMAND.
Cipri Niko
Cipri Niko2 ani în urmă
Nu recomand aceasta sala, oamenii fără respect fata de clienți, mam dus sa vizitez sala cu cineva de la recepție și ma îndrumat către sala sa o vad și era foarte multa mizerie parchet vechi si m-am si în inpidicat la intrare in sala, parchet vechi de acum 10ani și un miros foarte urat am decis sa nu mai continui sa fac antrenament în aceasta sala, pentru ce sa platesc 200lei pentru conditi neplacute etc???
Dumitru Nicolae
Dumitru Nicolae2 ani în urmă
Multă mizerie și nu recomand aceasta sala???
Oamenii fara respect și multa mizerie parchet rupt de acum 13ani o sala jegoasa și special Antrenorii, fara respect ocupa toate aparatele și nu ai loc sa îți faci antrenament rusine din partea Săli WestLife ???
Gheorghe Sebastian
Gheorghe Sebastian2 ani în urmă
Sala este relativ ok, ai multa varietate cand vine vorba de exerciții pentru ca aparate sunt destule, exista compartiment separat care contine sac de box, saltea. Perfect pentru antrenamente de box, judo , etc. Si inca un compartiment pt cardio. Ca și minusuri , nu sunt multe banci si alea care sunt nu au strânse șuruburile la ele, poate luati în considerare asta, plus vreo 2 aparate din ce am sesizat eu nu funcționează cum trebuie.
Aristide Marica
Aristide Marica2 ani în urmă
E o sala buna, spatioasasi foarte dotata, ii dau doar 4 stele pentru ca:
Playlist-ul este cam acelasi in fiecare zi....
Unele aparate ar avea nevoie de putina mentenanta, sa mai stranga cateva suruburi la banci ca joaca, la benzile de alergat uneori nu merg toate butoanele...
Dar totusi sa nu intelegeti ca e o sala proasta, e o sala f buna, gasesti multe aparate, au multi scripeti, asadar si cand e aglomerat gasesti loc sa lucrezi, nu e o sala de top in sensul de fitza, dar arata bine, miroase bine, dusurile ar merita o renovare, dar e o sala de buget exceptionala! O recomand!
Locații recomandate