/Bucuresti/Sala de fitness

Vertical Spirit

Strada Baicului, nr. 80, cu Intrare prin, Str Sergent Nicolae Culea, a doua, intrare pe stânga, București 021784, România

Vertical Spirit
Sala de fitness
4.6
368 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C5X2+9H București, România
+40 762 230 043
verticalspirit.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–22
Marți: 9–22
Mirecuri: 9–22
Joi: 9–22
Vineri: 9–22
Sâmbătă: 9–17
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mariana Dutu
Mariana Dutu2 ani în urmă
O experienta extraordinara, copiiilor le-a plăcut foarte mult! Personal foarte profesionist, oameni minunati. Felicitari si succes!
Razvan Manea
Razvan Manea2 ani în urmă
Cea mai tare (mare , inalta)sala de escalada din Bucuresti unde totul este pus la punct pana la cel mai mic detaliu,o echipa de profesionisti este mereu alaturi de tine sa poti avea parte de o experienta unica si la inaltime
Carmen Chiscop
Carmen Chiscop2 ani în urmă
Trasee de escalada si boulder pt toate nivelurile, amenajate foarte profi
Traian Telente (Ursul)
Traian Telente (Ursul)2 ani în urmă
Am revenit dupa 7 ani in aceasta sala si va spun ca este mult deasupra unora din germania ce ofera aceste servicii.
Instructorii sunt din cei mai buni din romania .
Am avut norocul sa ofer o surpiza placuta copiilor si prietenilor prin cursul de aici.
Brag toni
Brag toni2 ani în urmă
O locatie excelenta pentru pasionatii de escalada, adaptata pt toate categoriile de varsta si niveluri de performanta. Instructori dedicati si placuti. Recomand. Dimineata este mai liber.
A B
A B2 ani în urmă
Greu...plătești un abonament cu ședințe a câte 2 ore și când ce sa vezi copilul urca de trei ori în doua ore adică aproximativ 30 min...restul timpului îl petrece așteptând sa-i vina rândul.
Remus
Remus2 ani în urmă
Sala pare foarte buna cand vine vorba de escalada si destul de ok pentru boldering.
Partea mai putin buna este ca nu ai loc pentru incalzire/streching. Daca mai mult de 4 oameni vor sa faca acest lucru in acelasi timp nu ai spatiu suficient, iar incalzirea si strechingul mi se par foarte importante pentru acest sport. La acelasi capitol nici in sala nu este prea mult spatiu si ajungi sa te impiedici de echipamentul celorlalti, nu ai deloc spatiu unde sa te odihnesti intre incercari.
Ar fi minunat daca ati adresa aceste probleme, poate gasiti o incapere alaturata pentru rutina de dinainte si de dupa antrenament.
Paul pocovnicu
Paul pocovnicu2 ani în urmă
Salutare cititorilor, locația se afla în zona Baicului,în incinta fostei fabrici Electronica industrială,în prezent sunt multe spații închiriate, accesul se face din strada Baicului și strada sergent Nicolae Cunea (recomand să vă deplasați cu viteza 1 dacă veniți din Baicului). Este loc de parcare suficient,interiorul este unul curat și plăcut. Toalete și dușuri curate,poți servi cafea ,ceai,sucuri în interior. Personalul amabil și profesionist. Recomand
Locații recomandate