/Bucuresti/Sala de fitness

Stay Fit Gym Cocor

Strada Bărăției 31, București 030173, România

Stay Fit Gym Cocor
Sala de fitness
4.4
218 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C4J3+4Q București, România
+40 771 048 989
stayfit.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–22
Marți: 7–22
Mirecuri: 7–22
Joi: 7–22
Vineri: 7–22
Sâmbătă: 9–22
Duminică: 10–20
Scrie o recenzie
Beatrice314 zile în urmă
Sala este ok per total, dar aparatele sunt pline de mult praf, păr și scame. Nu am văzut-o vreodată pe doamna de la curățenie ștergând vreun aparat, ci șterge doar pardoseala.
E nevoie de role de șervețele în vestiarul fetelor, atât pentru mâini, cât și pentru ștergerea băncilor cu dezinfectant.
Trebuie reparat neonul din spatele sălii care este intermitent și afectează vederea.
Doamna care e la recepție in timpul săptămânii este ok, însă fetele din weekend sunt paralele cu tot.
Zaharia David
Zaharia David2 ani în urmă
Preturi și echipament bun. O placere sa lucrezi în această sală de fitness. Totuși uneori miroase a toaletă în vestiarele bărbaților.
Lucian Tanase
Lucian Tanase2 ani în urmă
In ultima perioada au început sa dispara pulverizatoarele cu dezinfectant, iar cele pe care le găsești sunt goale, iar la baia din vestiarul baieților in 90% din cazuri miroase groaznic.
Înainte să ma mut in zonă mergeam la o sala "de cartier" unde la un preț mult mai accesibil se punea mai mult accent pe igienă.
In afara acestui aspect, personalul a fost mereu primitor, aparatele sunt de buna calitate și am observat că se pune accent și pe mentenanța lor. Chiar imi doresc să observ dezinfectanți din nou in sală, care dpmdv sunt necesari indiferent ca e sau nu pandemie și sa imi schimb review-ul in 5*
Martinez Guirola
Martinez Guirola2 ani în urmă
Nu recomand fiindcă atitudinea personalului lasa de dorit; la o mica disputa mi sa oferit sa nu mai vin, sa stau mai bine acasă. E păcat ca echipamentele și aparatele sunt noi, sala e curata precum și vestiarele. Doar o persoana fiind ambasadorul sălii și de acolo totul sa oprește.
Pisaltu Alexandra
Pisaltu Alexandra2 ani în urmă
Sala este super ok din toate punctele de vedere. Personalul lasa de dorit si te face sa parasesti incinta si sa nu te mai intorci.
Bogasiu Ruxandra
Bogasiu Ruxandra2 ani în urmă
După ora 18 sala este mult prea aglomerată pentru a face un antrenament. Nu contează ca vrei sa faci brate sau picioare, că vrei să lucrezi cu greutăți sau la aparate, iar de exerciții în fața oglinzii nici nu se pune problema. Este plina mult peste capacitate și nu îți rămâne decât sa pleci așa cum ai venit.
Mihai Truta
Mihai Truta2 ani în urmă
Sala foarte faină, aparate, sportivi, instructori! Ambiență foarte plăcută, orientată spre sport și antrenamente, motive pentru care am și ales să fiu și să rămân abonat la această sală. Totuși există situații, la Cocor, când spre sfârșitul programului anumite atitudini de nemulțumire de la recepție te conduc spre ideea că ar fi fost mai bine să termini cu antrenamentul cu 15-30 de min. înainte de ora de final a programului de funcționare, ca nu cumva să mai fie necesar ca vreun angajat să mai stea vreun minuțel după. (!?)
Stefan Florentina
Stefan Florentina2 ani în urmă
Este curata sala. Aparate noi, dragute. Totul bine mai putin personalul. Personalul nu prea este politicos . Atat cei de la receptie cat si cei de la curatenie.
Andrei Surdulescu
Andrei Surdulescu2 ani în urmă
Pe cat este de okey sala, amenajata/ utilata.. pe atat de putin ok se poarta personalul cu clientii.
Locații recomandate