/Brasov/Sala de fitness

Complex Verona

Bulevardul Libertății 103, Predeal 505300, România

Complex Verona
Sala de fitness
4.6
149 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GH6V+C5 Predeal, România
+40 787 709 408
predeal.complexverona.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Nicoleta Barbu
Nicoleta Barbu2 ani în urmă
Camere mari,curățenie, liniște, vedere spre munte, mancare bună!
Recomand!
Raluca Pascu
Raluca Pascu2 ani în urmă
Am ajuns vineri seara și am aflat că nu aveam rezervare în condițiile în care sunasem cu 2 săptămâni înainte și făcusem rezervare. După multe insistente au găsit o rezervare pe numele meu doar pentru o noapte și aceea era sâmbătă spre duminică așa că am primit o camera la mansarda unde probabil nu prea se cazează nimeni pentru că rezervorul wc era stricat, curgea fara sa se oprească, lipsea becul de pe holisorul de la intrare, până intrai în camera propriu-zisă, erau păianjeni langa pat, produse din mini bar expirate. Am vrut să beau un suc de fructe și era expirat din iunie. Pentru că s-a pierdut mult timp cu căutatul de rezervări, discuții pe grupul de whatsapp dacă știe cineva de rezervarea noastră, restaurantul hotelului a închis. Oricum restaurantul hotelului funcționează cu precomanda. In aceste condiții doamna de la recepție ne-a recomandat unde să mâncăm și a fost foarte bine. Recepționerele de vineri și sâmbătă au fost foarte drăguțe, au încercat să repare cumva greșeală. Având în vedere că hotelul nu are lift și noi având camera la etajul 3, dna de la recepție s-a oferit să ne ajute cu bagajele. Micul dejun a fost normal cu omleta, semipreparate, brânzeturi, roșii, castraveți, pateu, unt, gem, ceai, cafea, lapte, cereale, fructe, toate ok. Experiența pentru mine nu a fost de nota 4,7 sau 9,2 (booking).
Ciuciu Bau
Ciuciu Bau2 ani în urmă
Camere mari, curate, mic dejun variat si indestulator, priveliste fermecatoare pentru camerele cu vedere spre munte
Flashback
Flashback2 ani în urmă
Foarte frumos, peisaj de vis și mâncarea foarte bună. Curățenie și confortabil.
Ramona Oană
Ramona Oană2 ani în urmă
Curat, liniștit, personal foarte amabil.
Cristian Chirnogeanu
Cristian Chirnogeanu2 ani în urmă
Excelent ,personalul extraordinar de amabil ,curatenie ,liniste si un peisaj minunat .
Lavinia Ivanescu
Lavinia Ivanescu2 ani în urmă
Realitatea reflecta pozele, căldură și apa calda, hotel cu liniștite și mic dejun variat,camera mare stilata în stil clasic(arhitect grozav) cu vedere la natura
Mara badulescu
Mara badulescu2 ani în urmă
Locatie foarte buna, personal calificat si foarte amabil. Curatenie, caldura si confort. Un singur minus pentru peretii subtiri, se aude galagia facuta de ceilalti. Totusi il recomand.
Locații recomandate