/Brasov/Sala de fitness

Catalin Tatulescu

Catalin Tatulescu
Sala de fitness
5
29 recenzii
8 comentarii
+40 764 425 425
instructorfitness.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–18
Duminică: 9–14
Scrie o recenzie
Oana Dragnea
Oana Dragnea2 ani în urmă
Un antrenor sociabil, punctual, serios, foarte atent la detalii, ce-ti ofera antrenamente personalizate, dinamice, foarte bine structurate.
Iti multumesc.
Hajnalka Chirila
Hajnalka Chirila2 ani în urmă
Un antrenor foarte bun și cu multă experiență. Știe să adapteze exercițiile pentru fiecare, cu un program flexibil și individual iar antrenamentele sunt foarte eficiente și plăcute .
Este o persoană minunată și un antrenor de vis.
Tatiana Dumitrescu
Tatiana Dumitrescu2 ani în urmă
În urmă cu un an căutam un antrenor de fitness care să mă ajute să îmi ating obiectivul de a scădea în greutate. Am ajuns să lucrez cu Cătălin și în scurt timp rezultatele au început să apară. Cătălin este intuitiv, a știut să mă motiveze, chiar și în zilele în care nu aveam tragere de inimă să mă antrenez. A personalizat antrenamentele în funcție de nevoile mele, făcând în același timp fiecare ședință diferită. Pe lângă toate astea, mi-a dat încredere că pot să îmi ating obiectivul și îmi pot depăși limitele. Am găsit, de asemenea, în Cătălin un prieten, o persoană cu care poți discuta deschis pe orice temă.
Mulțumesc, Cătălin! Ne vedem la următorul antrenament!
Anton Valentin
Anton Valentin4 ani în urmă
Cauti un antrenor de fitness in Brasov? Catalin este antrenorul care te ajuta sa obtii rezultate. Antrenamente dinamice si personalizate. M-am simtit foarte bine atat la antrenament cat si dupa. Super!
Alexandra Ioana
Alexandra Ioana4 ani în urmă
Catalin este antrenorul care te ajuta sa iti atingi obiectivul in cel mai scurt timp si intr-un mod foarte placut. Are foarte multa rabdare si stie exact cand poti mai mult. De la prima sedinta mi-am dat seama ca nu as fi reusit niciodata singura, este foarte usor sa te ranesti daca nu folosesti corect aparatele. Valoarea pe care o primesti pentru pretul platit este extraordinara!
Adina bondoiu
Adina bondoiu5 ani în urmă
Experienta mea referitoare la Catalin: dupa 20 ani de sedentarism, mult tutun, multe kilograme, m-a facut sa imi placa mersul la sala, atat de mult, incat sa ma trezesc la 6 dimineata de bunavoie, practic, a reusit ceva aproape imposibil.
Irina Lohanel
Irina Lohanel5 ani în urmă
Un antrenor cu experiența, care m-a ajutat doar intr-o luna sa ma îndrăgostesc de sport și care m-a facut sa-mi placa sa merg la sala. Lucrând exerciții cu propria forța, mi-am cunoscut corpul mai bine și am reușit sa ajung intr-o luna la formele dorite. Recomand cu drag!
Anca Teodorescu
Anca Teodorescu2 ani în urmă
Foarte răbdător și atent la detalii. 😁
Locații recomandate