/Brasov/Sala de fitness

Grand Fitness ASTRA

Brașov, România

Grand Fitness ASTRA
Sala de fitness
4.8
206 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJJG+HV Brașov, România
+40 771 311 266
grand-fitness.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–21
Marți: 7–21
Mirecuri: 7–21
Joi: 7–21
Vineri: 7–21
Sâmbătă: 8–14
Duminică: 8–14
Scrie o recenzie
Victor serban
Victor serban2 ani în urmă
Am sunat sa inghet abonamentul si mi-au spus ca este ok. Cand am revenit peste 6 saptamani, mi-au spus ca trebuie sa achit taxa lunara. Abonamentul se poate ingheta o saptamana maxim doua. Asta a fost explicatia. O inselatorie pe fata. La telefon de ce nu mi-au spus ca se ingheata o saptamana maxin doua???? Personal de dou lei la receptie, arogant si neprietenos.La Belaqua il poti ingheta si doua luni. Revin la Belaqua. Si inca un detaliu important: la Grand Astra PUTE dar va rog sa ma credeti ca PUTE ingrozitor a transpiratie, in ciuda faptului ca sala este destul de inalta.
Iulia h
Iulia h2 ani în urmă
Curat si rentabil raportat la celelalte sali de fitness din oras. Clase colective Care te fac sa revii!
Anca Boar
Anca Boar2 ani în urmă
Gym-ul e ok, dar prea putine facilitati la ce locatie mare e! Au doar sala de forta, aparate prea multe la cat personal le trece pragul si DOAR O SAUNA!!! In rest nimic. Sincer nu recomamd mai ales ca sunt o gramada de infestati cu COVID! PERDONALUL DE LA RECEPTIE lasa de dorit! Ar trebui sa lucreze mult la instruirea personalului!!! Good luck celor care vor la ATI.
Humm Simon
Humm Simon2 ani în urmă
Sala este faina, dar dusurile toaletele lasa de dorit(cel putin la baieti): nu au sapun, odorizant la wc, miroase urat atat la toalete cat is in cabina de dusuri. Jacuzzi nu mai funcioneaza de un an, mai nou nici sauna...deci pentru ce platesc atatia bani???
Matilde Miller
Matilde Miller2 ani în urmă
Za happy place. Pentru începători e mișto la Cristina și la Laura, dacă ai nevoie de ceva care nu îți forțează ritmul. La Laura sunt niște antrenamente foarte diversificate, ceea ce e mișto. Nu m-am plictisit la nici un antrenament cu ea.

Suzana e medic de familie și nutriționist, pe lângă personal trainer și fitness instructor, deci na...te poți aștepta la chestii de top și bine gândite.

Bogdan face niște chestii foarte avansate cu care nu țin nici pe departe pasul dar toată lumea le adoră.

Am prins ceva cu real ryder la un tip foarte fain, dar îți trebuie niște condiție fizică să ții pasul. Mi s-a părut mișto ca gen de exercitiu inclusiv pentru tipii care nu vor sală de forță. Mie întotdeauna mi-a părut rău că băieții nu prea au un aerobic al lor, că sala cu aparate mi se pare prea junglă. Deci na, real ryder e mișto in sensul ăsta și simți că lucrezi tot corpul și arzi mult.
Stefan Alexandru
Stefan Alexandru2 ani în urmă
Cand am inceput abonamentul baiat ul de la casa mi a luat mie si prietenului meu o taxa mai mare de aproximativ 20 30 de lei drept garantie pentru abonament si acum cand am venit sa imi iau bani pe abonamet doamna de la casa imi spune ca defapt garantia cardului este de 5 lei, pa langa acest incident neplacut nu am nimic de reprosat este o sala super, dar din cauza acestei experiente neplacute nu ma voi mai intoarce.
Alex Rares
Alex Rares2 ani în urmă
Ore extraordinare de Antigravity Fitness la Tone&Fly din cadrul Complexului Grand Fitness la et 1.
Elongatiile și exercițiile specifice fac minuni!!!
Constantin Berbece
Constantin Berbece2 ani în urmă
O sala asa cum trebuie,cu cele mai performante aparate,vestiare spatioase și foarte curate.
Totuși, de aproape un an nu mai funcționează jacuzzi??din câte știu, la început ,era inclusa in abonament!!ori abonamentele nu sau ieftinit !!!
Locații recomandate