/Brasov/Sala de fitness

Gym Puls

Str. Carpaților 93A, Brașov 500268, România

Gym Puls
Sala de fitness
4.3
137 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJMH+92 Brașov, România
+40 368 457 424
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–17
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ciobanu Mihai
Ciobanu Mihai4 ani în urmă
Nu-si justifica pretul de 130ron. Nu s-a investit deloc in aparate noi de fitnes, sunt aceleasi din prima zi cand au deschis si au trecut cel putin 5 ani. Peretii mucegaiti, daca sunt mai mult de trei persoane la dusuri trebuie sa stai la coada. Singurul motiv pentru care am mers la aceasta sala a fost pentru ca au inchis doua saptamani la BigGym pentru modernizare dar nu voi mai face aceeasi greseala. NU RECOMAND.
M V
M V4 ani în urmă
LIPSA CURATENIEI ! (din pacate). Aparatele sunt ok pentru cine nu face de performanță însă nu s-a mai făcut curățenie de cel putin 2 luni ! Am abonament la această sală pentru ca este cea mai apropiată de cartierul unde locuiesc. Nu știu cum cineva poate să îi acorde 5 stele, am văzut o recenzie ?!?!
Catalin filos
Catalin filos5 ani în urmă
O locație încăpătoare, cu multe alte săli pentru diferite activități! Aparate întreținute, curate! Vestiar mare, dușuri doar 3, o toaletă! Personal amabil și atmosferă liniștită!
Fanel Oprea
Fanel Oprea5 ani în urmă
O sală de fitness foarte bună ptr cei fara pretenții mari.Ai toate aparatele necesare dezvoltării musculaturii,sauna,dușuri,sală aerobic,biciclete,bandă alergare etc.
Ioana Stoian
Ioana Stoian6 ani în urmă
Recomand pentru aerobic dar nu si pentru fitness. Aparate relativ putine, iar benzile de alergat sunt intr-o stare foarte proasta.
Huawei Huawei
Huawei Huawei2 ani în urmă
Aparatele sunt OK, e necesar macar o data la 2-3 zile sa se stearga praful in Sala, la vestiar majoritatea dulapurilor sunt defecate (nu se pot incuia), dusurile cam insalubre!!!
Johnulet Hawk
Johnulet Hawk2 ani în urmă
Sala mica, putine aparate, incapare pentru maxim 20 persoane.
Adrian lupu
Adrian lupu2 ani în urmă
Atmosfera foarte bună! Oameni de calitate. Aparate foarte bune!
Locații recomandate