/Brasov/Sala de fitness

Pensiunea Crescent

Șoseaua Națională 81, Predeal 505300, România

Pensiunea Crescent
Sala de fitness
4.4
67 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
FHJ8+H6 Predeal, România
+40 739 248 124
pensiuneacrescent.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Stefania Vasilescu
Stefania Vasilescu2 ani în urmă
Pensiunea la care m-am simtit ca acasa. Gazde primitoare, camere spatioase cu baie pe masura si foarte curat.
Are spatiu de joaca pt copii, balansoar, doua foisoare, spatiu pentru gratar dar si pentru o ceauneala ca la carte. 😋. Gazdele chiar ne-au lasat sa le folosim bucataria si ustensilele.
Recomand cu toata increderea.

De abia astept sa revin sa ma joc cu copii in zapada (cat mai tine) acolo in curte (au avut sanie), iar vara pentru trasee prin padurea de langa si nu numai.
Maria Savin
Maria Savin2 ani în urmă
Prețul exagerat de mare pentru ce oferă! Încep prin a spune ca nici locuri de parcare suficiente nu au, seara când ne am întors la pensiune era parcarea plină, am sunat o pe doamna care deține pensiunea sa o întrebam unde putem parca, deoarece pensiunea este la strada, la sosea, și nu aveam alte opțiuni nu aveam, ne a zis sa parcăm la alta pensiune vizavi, a trebuit sa mergem kilometri ca sa întoarcem și ne am chinuit sa parcăm in acea parcare zapezită și îngusta. Camera noastră avea doua paturi unite, in nici un caz pat matrimonial sau pt doua persoana, tipicul dus înfundat, la care nici ușile de la cabina nu se închid, cu un feon care i-a foc dacă încerci sa ti usuci parul. Nu mai revenim.
Cristina Mitea
Cristina Mitea2 ani în urmă
Desi am avut unele retineri in momentul in care am efectuat rezervarea din cauza recenziilor negative de pe Google, am decis totusi sa dau o sansa acestei pensiuni.
Am fost extrem de placut surprinsa sa vad ca domnul Cornel este o gazda de nota 20! A fost tot timpul atent la nevoile noastre, a stat cu noi la povesti, am ras, am glumit!
La fiecare masa servita ni s-a oferit din partea casei visinata, caisata sau vin fiert si desert. Portiile erau suficiente si foarte gustoase. Micul dejun diversificat si satios.
Camera foarte curata, spatioasa iar faptul ca avea balcon si vedere la munte a fost pe placul nostru. Am apreciat foarte mult faptul ca ne-a primit si cu animal de companie si nu ni s-a reprosat absolut nimic legat de acest aspect.
Ne pare extrem de rau ca anul acesta, cand am vrut sa ne petrecem din nou vacanta in aceasta locatie, era complet ocupata, dar cu siguranta vom reveni atunci cand se va putea!
Vasile Constantin
Vasile Constantin2 ani în urmă
Locație foarte bună cu posibilitatea de deplasare în toată zona , gazda foarte primitoare pregătire și servire profesionala foarte bună o curățenie exemplara condiții de distracție bune ,recomand tuturor
Tudor Norica
Tudor Norica2 ani în urmă
Gazde primitoare,curatenie, mancare buna si somn de voie ! A fost la superlativ ptr o familie care ,, veni, vidi, vici !’’
Gyk Tanase
Gyk Tanase2 ani în urmă
Gazde foarte primitoare,mancare foarte bună, curatenie impecabila recomand cu cea mai mare placere!
Andrei Voicu
Andrei Voicu2 ani în urmă
Nu recomand absolut deloc !!!

Multa galagie; Daca va cazati in camerele cu vedere la drum, va fi foarte greu sa dormiti din cauza zgomotului de la DN1.
Gazdele foarte primitoare si sociabile
De la intrare se simte un miros puternic de caine ud (un miros greu de suportat).
Sunt iubitori de caini(foarte sociabili)!
Apa calda cand are presiune,cand NU.
Caldura nu a fost,caloriferele fiind reci tot timpul 3 nopti !
A trebuit sa reparcam masina ca veneau si alti clienti dar a doua zi cand am venit din excursie ne-au zis sa parcam peste drum(DN 1),daca aveti copii nu e ok.
Au un gratar de 5 stele,felicitari!
Ne-au oferit vesela,tacamuri,tot ce este nevoie!
Micul dejun mereu la fel dar indestulator.
Gazdele stau sa vada mereu ce faci,chiar iti atrag atentia ,aiurea.
Nashi Store
Nashi Store2 ani în urmă
Cu siguranță vom reveni! Gazdele au fost ospitaliere, camerele frumoase, calduroase si curate. Facilitati de hotel, dar in cadrul pensiunii.
Locații recomandate