/Timis/Restaurant

Restaurant Karađorđe

Piața Unirii 4, Timișoara, România

Restaurant Karađorđe
Restaurant
4.2
272 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q65H+32 Timișoara, România
+40 749 883 850
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 12–23
Marți: 12–23
Mirecuri: 12–23
Joi: 12–23
Vineri: 12–23
Sâmbătă: 12–23
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mirela Popescu
Mirela Popescu2 ani în urmă
Personalul foarte amabil, mâncarea foarte bună, ne pare rău că nu am ajuns și a doua zi.
Cyprian
Cyprian2 ani în urmă
Micii nu merita incercati. Nu exagerez daca scriu ca sunt cei mai slabi pe care i-am gustat vreodata pana acuma. Spaghetti foarte sarate, fierte in saramura. Nu va asteptati sa fiti intrebati daca "a fost totul in regula", chiar daca lasi farfuriile aproape pline la achitarea notei. Nu recomand!
Dragan Tatiana
Dragan Tatiana2 ani în urmă
Servire proasta! Nu am primit tacimuri la pachet, la solicitare mi-au dat doar furculita si cutit ( la ciorba nu am avut lingura). Mi-a fost intirziata comanda, altii ce au venit dupa mine au primit mai repede mincarea.
Andrei Columban
Andrei Columban4 ani în urmă
Serviciu ireprosabil si mancarea buna. Patronii s-au oferit sa ne comande un taxi la final, iar tot personalul a fost deschis si prietenos.
DAN COCLICI
DAN COCLICI4 ani în urmă
Un restaurant sârbesc autentic, situat în apropierea principalelor obiective turistice timișorene centrale. Atmosfera relaxată, intimă, de familie e completată de un fond sonor tematic. Clienții pot alege între meniul zilei și o listă variată de preparate sârbești, iar prețurile sunt prietenoase. Ospătarii sunt amabili și oferă sugestii gastronomice personalizate, în funcție de client. Bucătăria e ireproșabilă, respectând tradiția felurilor de mâncare sârbești, unele dintre acestea fiind unice în peisajul gastronomic timișorean și chiar bănățean. Recomand!
Gabriela Muntean
Gabriela Muntean7 ani în urmă
Mâncare gustoasa, servire ireproșabilă, ambianta, totul perfect! Recomand!
Adela Adela
Adela Adela2 ani în urmă
Mâncarea este chiar ok. O dată am nimerit un cașcaval pane care nu mi-a plăcut în mod special, dar în rest a fost bun. De obicei comandăm la lucru meniul zilei, care are un preț super bun, iar mâncarea este calitativă pentru acest preț. Mi-au plăcut în mod deosebit pastele cu pui și sos de brânză, dar și șnițelul umplut cu șuncă și cașcaval.
Marius Menhard
Marius Menhard2 ani în urmă
Super fain!Personalul zâmbitor și dornic sa te facă sa te simți bine,ne-am simțit foarte răsfățați.Excelenta mâncarea ,am comandat ciorba de burta(sârbească )altfel decât cea de la Sibiu dar a fost foarte buna,un gust puternic ,condimentat și am primit și lipie.Felul doi am comandat șnițel și mucicalita ,super bune!Am fost întrebați dacă nu dorim un pic de apa ptr cățelul nostru ❤️am apreciat foarte mult atenția pe care am primit-o .Recomand cu multă caldura acest restaurant sârbesc !O sa mai trecem pe acolo ptr desert!😀
Locații recomandate