/Timis/Restaurant

Iosefin Restaurant / Casa Iosefin - Grand Bistro & Garden

Piața Alexandru Mocioni 8, Timișoara, România

Iosefin Restaurant / Casa Iosefin - Grand Bistro & Garden
Restaurant
3.8
252 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P6W8+P8 Timișoara, România
+40 751 224 225
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Roxi Rose
Roxi Rose4 ani în urmă
Martie 2020 - NU RECOMAND absolut deloc! Am dat o comandă și mâncarea a venit în 55 de minute! În tot acest timp, după ce a trecut deja jumătate de oră, chelnerul spunea că aceasta va veni în 2 minute! Asta în contextul în care a bătut comanda la jumătate de oră după ce am comandat efectiv! Și tot ei sunt cei care au comentat, deși în care le-am menționat că stăm maximum o oră! Nu recomand! Dezinteres total și "ne-simțite" față de clienți!
Andreea Radu
Andreea Radu4 ani în urmă
O experiență proastă pentru un restaurant lăudat. Atât servirea cât și bucătăria au lăsat de dorit. Comanda a venit greșit (rață în loc de pui și pui umplut cu bacon în loc de pui cu pesto și mozzarella) deși când am dat comandat, ospătarul a repetat de două ori de față cu noi ceea ce am comandat. Când am remarcat greșeala ni s-a spus că asta am cerut. După insistențele noastre s-a adus ceea ce am comandat însă pieptul de pui cu pesto și mozzarella a venit evident... fără pesto. Salata de sezon care ar fi trebuit să conțină roșii, castraveți, ceapă și salată verde, nu a avut ceapă iar salata verde a fost înlocuită cu mix de frunze verzi la pungă. Toată distracția (două salate plus două feluri principale și trei sucuri) a costat peste 120 lei și ne-a ținut pe loc 2h. Menționez că restaurantul era aproape gol.
Stanciu Constantin Paul
Stanciu Constantin Paul4 ani în urmă
Nu recomand! Am dat comanda la ora 12:55, comanda a fost înregistrată la ora 13:15 , aceasta venind la ora 13:57. Chelnerul spunând că eu am dat comanda la 13:15, moment în care a și inregistrat-o, fapt ce nu este adevărat. A durat fix o ora pentru comanda, timp in care au fost servite 3 ture de oameni care au venit după noi.
Sofia Belu
Sofia Belu4 ani în urmă
Mancarea a fost buna mai putin pieptul de rata, dar chelnerul a fost dragut si ne-a oferit altceva la schimb cand a vazut ca nu-l mancam. Locul de joaca este dragut si destul de bine dotat chiar daca este micut dar ar trebui facuta o curatenie generala.
Vio Valentino
Vio Valentino4 ani în urmă
Extrem de lunga asteptare pentru un simplu meniul zilei ( o ora si 20 minute), cu o supa de pui fara pui si pot zice ca fara gust ca si felul 2. La ora la care am fost nu era aglomerat.
Cristina Dragotoniu
Cristina Dragotoniu5 ani în urmă
Oferă un ambient plăcut. Exista preocuparea pentru confort și servirea prompta a clientului. E mai greu când șefa nu prin preajmă. Mâncarea este excelentă. De când mănânc aici prânzul, încă nu s-a repetat meniul zilei. Nota mea e la 4,5 .
Claudiu Barnut
Claudiu Barnut5 ani în urmă
E bine ca notarea merge de la 1 la 5 aici pentru ca ma opream la 9 din 10.
Mâncarea e buna, porțiile sunt corecte, personalul e puțin, dar nici foarte aglomerat nu a fost, deci am avut destulă atenție.
Preturile sunt peste medie, dar corecte as spune pentru ce oferă.
Locația este foarte liniștită, intima și spațioasă.
Overall, e un restaurant clasic, între bun și foarte bun. Ca o recomandare: sa adauge și o specialitate în meniu sau sa o evidențieze, pentru ca dacă era acolo, nu am văzut-o.
Andrei Cosar
Andrei Cosar6 ani în urmă
Supa fara gust. Posibil facuta dintr-un morcov si un sfert de piept de pui.

Clatite(de fapt clatita) necoapte. Un gem la galeata dulce si atat.
Locații recomandate