/Timis/Restaurant

Valahia

Bulevardul Liviu Rebreanu 52-54, Timișoara 300425, România

Valahia
Restaurant
4.4
617 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P6PH+33 Timișoara, România
+40 758 838 443
restaurant-valahia.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 11–23
Marți: 11–23
Mirecuri: 11–23
Joi: 11–23
Vineri: 11–23
Sâmbătă: 11–23
Duminică: 11–23
Scrie o recenzie
Simona N.
Simona N.2 ani în urmă
Cel mai bun restaurant din Timișoara pentru mine. De când s-a deschis (cu mulți ani în urmă) și până în prezent, nu există să nu mâncăm acolo de fiecare dată când suntem în România. Nu există nici un minus, totul e perfect...
A F
A F2 ani în urmă
Locație liniștită și potrivită pentru petreceri private intr-un cadru elegant. Mâncare foarte bună și personal foarte amabil! Felicitări!
Constantin Croitoru
Constantin Croitoru2 ani în urmă
Destul de ok,mâncare bună, diversitate,ospâtarii foarte serviabili !
Crinel Marcu
Crinel Marcu2 ani în urmă
Mancare foarte buna, personal amabil. Felicitari !
Mihai Ionescu
Mihai Ionescu4 ani în urmă
Foarte buna mâncarea, se așteaptă puțin cam mult
Antoniu Venczel
Antoniu Venczel5 ani în urmă
Am facut rezervare intr-o miercuri la ora 13.Am crezut ca vor fi mulți.M-am înșelat.Totusi ni s-a recomandat să mergem la etaj,ca-i mai cald.Dar nu a fost cald.Cu timpul s-a încălzit atmosfera,ca au mai venit consumatori.Dupa o lungă așteptare,eu am fost servit primul iar soția mea a mai trebuit să rabde.Cand i-a venit tocanita,mi-a spus ca-i rece.Noroc că ne-a încălzit palinka. Bonul de casa,fiscal,ni s-a cerut înapoi.Si nu am mai primit și noi unul.Ciorba mea de pește a fost fierbinte și multă. Ajungea la doua persoane.Si clatitele cu carne și ciuperci a fost fierbinte și bună.Admosfera bună de sărbători în curte și holul de intrare.
Koch Wentzel Andreas
Koch Wentzel Andreas5 ani în urmă
Este un restaurant traditional bine cunoscut si des frecventat de timisoreni. Meniul este bogat in preparate si bucatele gustoase. Aici puteti gasi unii dintre cei mai buni papanasi si gasi lapte de pasare pe care il gasiti destul de rar in restaurante. Chiar daca mâncarea nu este perfectă, se apropie bine de ceea ce ae gateste acasă.
Roland Varga
Roland Varga5 ani în urmă
Am asteptat 2 ore dupa mancare fara sa ne zica cineva de la inceput ca dureaza. Am comandat Gulas cu pui care era orice numai Gulas nu, era pui cu putina sos, fara cartofi ....

Papanasii au fost ok.
Locații recomandate