/Timis/Restaurant

In Thyme

Piața Unirii 13, Timișoara 300085, România

In Thyme
Restaurant
4.2
649 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q65J+42 Timișoara, România
+40 725 065 301
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ana Vancea
Ana Vancea2 ani în urmă
Am fost fericita atunci cand am vazut ca au socata, dar m-a cam dezamagit. Eu sunt obisnuita sa aiba gust dulce, dar asta era cumva acra, amara si pe final nu mai simteai deloc gustul de soc. Pizza e buna, doar ca prosciutto e funghi nu are sunca de care eram eu obisnuita si are doar cateva ciuperci. Pizza vegetariana e buna daca iti plac legumele si vrei sa mananci ceva mai light.
Cati radu
Cati radu2 ani în urmă
După ce am dat comanda de băuturi, am dat și comanda de mâncare(2 pizza și un burger) ... Si am așteptat și am așteptat și am așteptat pana am întrebat ospătarul de comanda noastră,... Răspunsul lui "va grăbiți?"...
Julyan Dubson
Julyan Dubson2 ani în urmă
Am fost recent cu niște prieteni sa mâncăm, ne-am comandat 3 produse diferite (paste cu fructe de mare și Burgeri cu Camembert) Servire ok, pana la mâncare.
Raport calitate preț cam umflat (scump pt ceea ce mananci). Pastele cu fructe de mare au fost exagerat de sărate, au confirmat toți la masă, iar Burgerul cu brânză Camembert a fost un esec total! Pai nu gustă nimeni in bucătăria aia, ce se scoate pe sala? Nu sunt expert în artele culinare, dar dacă la masă mănânci dulceață de afine cu brânză Camembert și chifla de burger, înseamnă că e o problemă în bucătărie!! Si dacă ar fi o problemă în bucătărie, învățați sa luați feedbackul clientului constructiv! Un eșec de Burger pentru ca îți era rău și greață de la cât de dulce era! Iar, cireasa de pe tort este PR-ul vostru sau cine gestionează pagina de Facebook. Mie îmi pare a fi o problemă de management acolo.
Recenzie pe Facebook nu se poate da "restaurantului", asa ca le-am scris un feedback pe chat. Ce sa vezi? "Seen" 😂 PR-ul sau cine gestionează pagina a avut zero inspirație de a-și recâștiga clienții.
La voi nu mai călcăm nicicum, de evitat! O mare țeapă toată "experiența culinară"!
WE DON'T RECOMMEND!
Victor Dan
Victor Dan2 ani în urmă
Am fost acolo sambata seara. Dupa 5 minute au venit sa comandam bauturile , insa un pahar de vin si o apa minerala nu au fost in stare sa aduca in 15 minute de la comanda. Nu recomand, serviciile lasa de dorit, nu este placu ca si client sa stai la masa fara macar o bautura si sa treaca 15 minute si nimic.
Dumitran Constantin-Alin
Dumitran Constantin-Alin2 ani în urmă
Meniu nu foarte variat, burgerul de pui cu bacon nefacut 🍔 iar cartofii uscati 🍟
Marina Gheța
Marina Gheța2 ani în urmă
Foarte bun. Recomand in special limonada de capsuni!
Lari Muntean
Lari Muntean2 ani în urmă
Am mâncat un burger și soția mea paste cu creveți. Burgerul - cam uscat și departe de a fi extraordinar. Nu pot spune că a fost rău, însă cu siguranța nu își justifică prețul. Legat de paste, au fost ok, totuși, aceeași obiecție: 62 RON pentru o porție de paste cred că e putin forțat. Altfel, restaurantul e drăguț, amenajat cu gust și personal foarte amabil
Andrew Andrew
Andrew Andrew2 ani în urmă
am comandat si am regretat amarnic, gust groaznic,preparate din produse vechi, mancare cruda, preturile cu 15% mai mult ca restaurante de top
Locații recomandate