/Timis/Restaurant

Miorița

Florimund Mercy, Strada Florimund Mercy 7, Timișoara 300300, România

Miorița
Restaurant
4.3
649 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q64H+RF Timișoara, România
+40 729 666 705
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Alin Petean
Alin Petean2 ani în urmă
Locația superbă, un restaurant cu adevărat tradițional. Servirea ireproșabilă ,personalul foarte amabil și prietenos. Timp de așteptare decent, iar mâncarea și băutura asa cum trebuie sa fie într-un astfel de local. Recomand cu încredere!
Sebastian Miron
Sebastian Miron2 ani în urmă
Comand un piept de porc de la restaurantul Miorita și vin 3 bucăți de grăsime fără carne pe ele…e prima și ultima data când comand de la acest restaurant.
Stoica Alexandru
Stoica Alexandru2 ani în urmă
Gust foarte bun! Cotletul a fost dumnezeiesc!
Eu mi-am comandat cotlet de porc cu cartofi la cuptor și soția cartofi prăjiți cu șnițel în pesmet, per total foarte gustoasă mâncarea.
Ospătar nota 10 (un domn care părea că își știe foarte bine meseria)
Minusuri:
-scaunele tradiționale au nevoie de reparații, picioarele nu mai sunt egale.
-timpul de așteptare puțin cam mare, dar merită așteptat 😀
-am observat 2 clienți străini care au plecat de la masă pentru că nu a venit nimeni să le aducă meniuri, bănuială mea a fost că nu era vina ospatarilor, ci a conducerii care probabil le-a trasat mai multe sarcini ospatarilor

Recomand cu încredere dacă aveți răbdare și vreți să mâncați ceva cu adevărat gustos!
Horia Bîgu
Horia Bîgu2 ani în urmă
Mancarea arata extraordinar si un gust excelent. Recomand!
Lazar Alin
Lazar Alin2 ani în urmă
Mancare nota 10 servire lafel meniu e fff tare trebuie incercat cam tot
Scarlet Vacaru
Scarlet Vacaru2 ani în urmă
Mâncare excelenta, peste așteptări de buna. Am incercat ciorba de văcuță și perișoare, pomana porcului, cu un sos excelent, grătar de pui bine echilibrat, și un bulz surprinzător de bogat (pe lângă mămăligă cu brânză burduf, are kaiser și ou ochi, toate in straturi la cuptor). Toate felurile foarte bine echilibrate la gust și procent de grăsime (e o chestiune la care noi ținem mult, o mâncare grasa nu e in regula, nu bine bine și nu e o bucurie). Servire rezonabilă, a durat mai mult până a venit felul 2 dar localul era încărcat de oameni. Surprinzător a fost că meniul traditional este chiar foarte bogat: nu doar porc, vita, pui, găsiți și preparate cu rata, mistreț, căprioară, iepure, tocănițe vegetariene și ciorba de legume, daca nu consumați carne. Mi-a lăsat impresia de mâncare în stilul lui Radu Anton Roman, gust bogat, diversificat, arome garantate. Revenim pt mâncarea foarte gustoasa.
Gabriela Luca
Gabriela Luca4 ani în urmă
Atmosfera tradițional românească. Ca și primire restaurantul oferă untură cu pâine și cu ceapă. Mâncarea gustoasă, ospătari de nota 10+ iar prețurile decente. Locația frumos amenajată. Mă voi întoarce cu fiecare ocazie cu drag.
Bogdan BTZ
Bogdan BTZ2 ani în urmă
O locație superbă cu personal profesionist. Mâncarea este foarte gustoasă, recomand cu încredere ! Cu siguranță revenim !
Locații recomandate