/Timis/Restaurant

Restaurant Rustic

Bulevardul Mihai Viteazu 1B, Timișoara, România

Restaurant Rustic
Restaurant
3.9
221 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P6WH+23 Timișoara, România
+40 733 884 645
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–23
Marți: 9–23
Mirecuri: 9–23
Joi: 9–23
Vineri: 9–23
Sâmbătă: 11–23
Duminică: 11–23
Scrie o recenzie
Alexandrubulc Bulc
Alexandrubulc Bulc4 ani în urmă
Servire rapida ,meniul zilei bun.👍
Aly T.
Aly T.4 ani în urmă
Am avut parte de o experienta placuta si de una total neplacuta. Cand am comandat doar mancare (tochitura, ciorba de vacuta, legume la gratar, ciulama), aceasta a fost excelenta. A doua oara cand am comandat papanasi a fost de-a dreptul jenant. Nici daca un amator se punea sa faca pentru prima oara in viata lui papanasi nu i-ar fi iesit atat de prost. Aluat foarte tare, crusta foarte crocanta, arsi ambii la baza. A trebuit sa folosesc un cutit ca sa pot sa mananc. Gem destul de putin, ca sa nu mai spun de smantana aproape inexistenta.Ca restaurant, mi-ar fi rusine sa pregatesc un astfel de desert si sa-l mai si vand/servesc clientilor.
Ivona Beatrice
Ivona Beatrice4 ani în urmă
Am ajuns la acest restaurant sâmbătă seară la ora 21.20. Personalul ieșise la terasă, cu câte un pahar de whisky în față. Ospătărița a fost "pe fază" și ne-a întâmpinat cu multe ezitări, spunându-ne că ultima comandă a fost la ora 21.15, deși pe internet era afișat programul de funcționare până la ora 23.30.
Nu voi recomanda acest loc niciodată, pentru că este evident că nu are nevoie de clienți.
Andrada Roman
Andrada Roman4 ani în urmă
Localul este frumos... însă, a trebuit să merg de două ori dupa chelner ca sa vina sa ne preia comanda. Clatitele servite au fost cam reci... Se poate si mai bine.
Adda Bosnea
Adda Bosnea4 ani în urmă
Ospitalitate zero, mâncarea rece și deloc gustoasă. Chenerițe foarte îngâmfate și fără chef de muncă.
Nu recomand.
Viorica Frantescu
Viorica Frantescu4 ani în urmă
Super servirea si aranjamentul !
Tomi Moldovan (Tom)
Tomi Moldovan (Tom)5 ani în urmă
Am comandat azi de la ei pulpa de rata pe pat de varza... 27RON dar rata cred ca era din cauciuc... NU S-A PUTUT MANCA! Painea ce am primit-o cu supa, nici aia nu era proaspata... daca nu vreti sa va aruncari banii pe geam, ocoliti!!
Vali Darac
Vali Darac6 ani în urmă
Servire înceată, mâncarea nu prea gustoasa. Ciorba de perișoare avea 80%orez, it rochitura haiduceasca, cu un Kaiser fără gust, cârnați la greu, pui și cred ca 2 cepe. Nu sunt carcotas, dar eu unul aici nu mai vin. COLA într.adevar a fost rece :))
Locații recomandate