/Timis/Restaurant

Casa Bunicii 1 Timisoara

Strada Mareşal Alexandru Averescu 1B, Timișoara 300773, România

Casa Bunicii 1 Timisoara
Restaurant
4.3
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P6MC+22 Timișoara, România
+40 723 656 918
casa-bunicii.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 12–21
Marți: 12–21
Mirecuri: 12–21
Joi: 12–21
Vineri: 12–21
Sâmbătă: 12–21
Duminică: 12–21
Scrie o recenzie
Leonica Popescu
Leonica Popescu2 ani în urmă
Mâncare f.buna.Personalul atent si amabil. Recomand sa vizitati această locatie!
Scarlet Vacaru
Scarlet Vacaru2 ani în urmă
Mâncarea foarte buna, însă la preluarea comenzii au fost câteva probleme: am comandat un fel pt copii și a fost extrem de picant (piept de pui umplut cu brânză de capră cu garnitura de sparanghel) copilul nu a reușit să manance decât foarte puțin, deci nemulțumire că nu a putut să se bucure de mâncare și să se sature. Problema nu a fost că era picant ci faptul că nu am fost anunțați despre cum este mâncarea respectiva, chelnerul era lângă noi și vedea că era comanda pt copil mic. Daca am fi fost informați despre cum este mâncarea respectiva am fi schimbat meniul pt copil cu siguranță. Foarte bine gătită tot ce am luat dar chelnerul nu părea foarte pregătit să preîntimpine multe situații. In timpul comenzii nu a înțeles cum sa rezolve niste modificări ale noastre care nu intrau în regula restaurantului, asta e o chestiune pe care ar trebui sa o rezolve intern și nu în fața clientului. In rest, locația primitoare nu foarte mare zgomot, baie curata, decor interesant de epoca, cu populația și locuri din Timișoara veche, foarte frumos. Loc de joaca pt copii foarte mici (maxim 6 ani). Gradina afara, acum in 2021 un pic cam neintretinuta, prea multe ierburi; am mai fost in 2016 când gradina era mult mai îngrijită. Revenim pt mâncarea bună.
Andrei V
Andrei V2 ani în urmă
Mancare excelent de buna si gustoasa, portii mari, preturi ok, servire excelenta. Cand o sa mai ajung in Timisoara o sa vin aici cu mare placere sa servesc masa.
Nicoleta Simona
Nicoleta Simona4 ani în urmă
Locatia este frumoasa, personalul este amabil, dar au și am sesizat și aspecte care m-au determinat sa ofer doar trei stele. In primul rând se așteaptă foarte mult pana se primește mâncarea! In al doilea rând calitatea preparatelor, excepție făcând desertul. Iar, in al treilea rând nu au disponibile toate produsele din meniu!
Kinga Ludescher
Kinga Ludescher4 ani în urmă
A fost o experienta placuta, locul este dragut, primitor si curat. Mancarurile sint gustoase, servire amabila. vara cu siguranta este foarte placuta sa stai pe terasa, au si loc de joaca pentru copii. ceea ce mi-a placut in mod deosebit este, ca au toaleta separata pentru cei mici. felicitari!
Ana-Irina Bantoiu
Ana-Irina Bantoiu5 ani în urmă
Mancare buna, am incercat ceva nou, Spatzle- recomand! Ceafa de porc a fost ce trebuie- grasa si aromata. Am luat la desert si o inghetata prajita- miam!
Preturi maricele
Servirea rapida, chelnerita putin fara vlaga, dar suntem cu totii oameni, poate avea o zi mai proaste
Georgeta Militaru
Georgeta Militaru2 ani în urmă
Aseara am comandat 2 portii de spanac si un pastrav si nu am putut sa le mananc.
Spanacul era plin se cocoloase de faina, deci a fost faina cu lapte si asa o aroma de spanac iar pastravul era amar.
Imi pare tare rau ptr aceasta exoerienta ptr ca obisnuiam sa mananc destul de des la ei dar in ultima perioada se intampla ceva pe partea de bucatarie.
Ileana Maleta
Ileana Maleta2 ani în urmă
Calitatea produselor a scazut mult in ultimele cam 4 luni, stiu pt ca am fost la locatie ani la rand si in ultimii 2 ani comand acasa prin curier.
Papanasii care in opinia mea erau cei mai buni din oras, nu mai sunt deloc ce au fost.
Locații recomandate