/Timis/Restaurant

Restaurant Timișoreana

Piața Victoriei 2, Timișoara, România

Restaurant Timișoreana
Restaurant
4
660 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q63G+93 Timișoara, România
+40 723 273 231
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Emanuel
Emanuel4 ani în urmă
Dupa 50 min de asteptare pe terasa, ne-au adus comanda rece rece. Sa mananci sarmale reci si uleioase dupa atata asteptat nu-i deloc placut. De evitat restaurantul asta.
Cristian onica
Cristian onica4 ani în urmă
Merita 5 stele, gust bun, prezentare excelenta, servirea a fost rapida.
Recomand.
Tiberiu Pfiszter
Tiberiu Pfiszter5 ani în urmă
Relativ ok. Mâncare bună și prețuri rezonabile; mai puțin la băuturi (un suc de 250 ml 7 lei? - motivul pentru doar 3 stele)
Ana Bosneag
Ana Bosneag5 ani în urmă
Pozitie centrala, terasa foarte aglomerata si mancarea relativ ok, nu ne.a dat cu nimic pe spate. Singura problema a reprezentat-o faptul ca nu aveau disponibile toate preparatele din meniu.
Cristian Margarit
Cristian Margarit5 ani în urmă
Nu recomand! Inca de la inceput stangacia ospatarilor m-a facut sa ma intreb daca este bine sa incerc acest local. In loc sa nu stie ei ce sa mai faca ca sa le "trecem pragul", trebuia sa le gasim noi solutii ca sa ne aranjeze o masa. S-a dovedit ca am facut o gresala alegand aceasta terasa... ne-au adus o portie de mancare, iar restul de portii le-au adus dupa 25 min... bineinteles ca s-a racit acea portie de mancare... Noi eram un fel de picoli, ajutandu-l pe chelener cu tot felul de lucruri... Desertul nici macar nu am mai stat sa-l servim...
Raoul octav
Raoul octav5 ani în urmă
Am servit platou specialitatea casei, platou Timisoreana. Exceptional. Gustos, divers, ieftin si foarte consistent. Atitudinea ospatarilor a fost putin deranjanta, chit ca a fost ora pranzului si erau foarye ocupati, nu bruschezi lientii
Lucian Patrulescu
Lucian Patrulescu5 ani în urmă
Un local foarte bun,in centrul orasului,au si terasa afara.Ambianta si servirea buna va recomand.Platoul din imagine pentru 2 persoane costa 55 lei am mancat 3 persoane si a fost ok.
Cosmin caltea
Cosmin caltea5 ani în urmă
Mâncare bună, decor încărcat de istorie. 👍
Locații recomandate