/Sibiu/Restaurant

Zestrea Restaurant Romanesc

Piața Mare nr 8, Sibiu 550163, România

Zestrea Restaurant Romanesc
Restaurant
3.4
134 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q5W2+FP Sibiu, România
+40 769 078 162
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–22
Marți: 9–22
Mirecuri: 9–22
Joi: 9–23
Vineri: 9–23
Sâmbătă: 9–23
Duminică: 9–23
Scrie o recenzie
Sabrina Pop
Sabrina Pop2 ani în urmă
Mai josnici de atat nu se poate, fac comanda pe food panda, aștept o ora, imi apare ca e livrata comanda deși nu a fost livrata, am plătit și cu cardul, am sunat la restaurant și mi-au spus ca ma suna înapoi, au modificat timpul de livrare pe food panda iar apoi au anulat comanda și uite așa am stat 2 ore după ei ca sa nu ma aleg cu nimic, efectiv ridicol, nu recomand!
Costinel Nica
Costinel Nica2 ani în urmă
Cea mai rea experienta pe care am avut-o la un restaurant. În primul rand, mi s-a adus lingura cu urme de ciorbă pe ea. După ce i- am arătat-o ospătarului, a luat-o, a spălat-o și mi-a adus-o udă. Mâncarea a venit greu, o ciorbă deloc bună, fără pâine. Mi-a adus 6 felii de pâine, pe care am plătit 6 lei.
În al doilea rand, nu se raspectau măsurile impuse de pandemie. Nici urma de mască pe fata osptarilor.
În concluzie, este un restaurant care ocupă un spațiu din Piata Mare degeaba.
Nu recomand!
Flaviu Istrate
Flaviu Istrate2 ani în urmă
Mâncare cu gust, cu personalitate, am primit o carne de vită de maximă calitate, pe lângă asta am aflat că este furnizată de un producător local, servire ireproșabilă și in timp rezonabil având in vedere că Târgul Olarilor era in plină desfășurare.Părerea mea este că o oră și jumătate alocată pentru servirea mesei la un restaurant in care servești cel puțin doua feluri făcute la moment și o ciorbă este mai mult decât rezonabil.Văd multă lume nemulțumită de timpul de așteptare, cred că mulți nu fac diferența dintre un Fast food și un restaurant a la carte. Mulțumim pentru servire și vă așteptăm la Alba Iulia să vă întoarcem serviciul.
Iuliana Luparu
Iuliana Luparu2 ani în urmă
Cea mai proasta mâncare ca a putut fi servita din 5 feluri de mancare nu am putut manca nimic. Am plătit 300 de lei degeaba! O ciulama se toata jena si un miros oribil
CitizenOf ThisPlanet
CitizenOf ThisPlanet2 ani în urmă
Mâncare tradițională românească, foarte gustoasă. Personal amabil, cu aerul fain și specific al locului. Amplasare cu vizibilitate perfecta catre piața mare.
Eduard Ullei
Eduard Ullei2 ani în urmă
Am comandat o ciorbă de burtă, și după 45 de minute mi-a fost adusă o spălătură de vase care avea în ea 3 fire de burtă și 8 fire de ardei. Atâta tot! Vedeți poza! Bătaie de joc!
Dasius Edeon
Dasius Edeon2 ani în urmă
Evitați!
Prețul din meniu nu corespunde cu cel de pe bon. Mâncare servita cu întârziere, rece sau uscata.
Atitudine fata de clienți: zero.
Demyrel Suliman
Demyrel Suliman2 ani în urmă
Minunat...o locație care respectă normelor în vigoare de distanțare socială!Mâncarea foarte bună,servirea promptă și cu o eleganță de un adevarat chelner!D-nul Ghiță face toți banii...recomandările preparatelor locației respectve nu-l poti refuza,un om deosebit si rar întâlnit!Felicitări d-nul Ghiță pentru ceea ce faceti...(aceasta meserie este o arta)...👍 Vom reveni si o recomand cu mare drag!🤗
Locații recomandate