/Sibiu/Restaurant

Restaurant Hermania

Strada Filarmonicii 2, Sibiu 550165, România

Restaurant Hermania
Restaurant
4.5
3 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q5W3+MM Sibiu, România
+40 755 055 999
hermania.sobis.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 11–22
Marți: 11–22
Mirecuri: 11–22
Joi: 11–22
Vineri: 11–22
Sâmbătă: 11–22
Duminică: 11–22
Scrie o recenzie
Bogdan Nicolae
Bogdan Nicolae2 ani în urmă
O mizerie supraevaluata!!!
Am fost 4 persoane si am comandat 3 supe de gaina taranesti cu taietei de casa, o portie pastrav cu cartofi natur, 2 portii gulas cu mamaliga la gratar, o portie de pastrama de oaie cu mamaliga, 2 vinuri fierte, 2 cola zero si o socata.
Acum incepe partea frumoasa :
Ne-au fost aduse bauturile, vinul fiert nu il aveau scris in meniu, dar ne-au adus( era vin rosu putin de tot incalzit, fara zahar, fara condimente, cu o jumatate de felie de portocala).
Supele de gaina cu taietei de casa nu aveau carne ( maxim 10g per portie), iar taieteii de casa erau fidea la punga, gustul supei era bun. Am atras atentia ospatarului, dupa cateva minute a revenit si ne-a spus ca a vorbit la bucatarie, intradevar nu prea au avut carne, dar taieteii erau de casa…
Pastrama era arsa deasupra, iar in interior cruda, mamaliga avea chimen in ea.
Celelalte preparate au fost in regula.
Am cerut nota de plata si SURPRIZA!!
Aveam trecut in plus o portie de pastrav cu cartofi natur, o sticla de coca cola si o socata - total 327 lei, am chemat ospatarul i-am aratat si a fugit sa refaca bonul. Cand s-a intors s-a scuzat ca nu stie ce s-a intamplat, am verificat rapid - total 261.6 lei - fix 20% a fost incarcata nota, iar vinul fiert, daca il pot numi asa a fost 20 lei portia de 0.2l.

Domnul patron ar trebui sa stea putin cu acesti angajati, ca din cate se poate observa nu isi dau silinta nici macar 1%… inca de cand intri esti intrebat de rezervare in contitiile in care totul este gol si cu chiu cu vai iti gasesc o masa!!!! Angajati mizerabili!!!
The Undertaker
The Undertaker2 ani în urmă
Servirea foaaarte foaaarte lenta in ciuda faptului ca erau ocupate doar 3 mese; e bine sa nu vii nici infometat, nici insetat. Ospatarul avea bauturile pregatite dar statea de vorba cu niste colegi in loc sa le aduca. Ca sa nu mai spun ca am asteptat 15 minute pentru meniuri si inca 10 ca sa ne ia comanda. Si, si dupa ce ne-a luat comanda, s-a apucat de ea peste inca vreo 15 minute. O experienta dezamagitoare.
Petre Ilie
Petre Ilie2 ani în urmă
De ocolit.Nu recomand. Am mers la acest restaurant sa degustam mâncăruri tradiționale săsești , dar am rămas profund dezamăgiți de absolut tot ce am comandat.Pastrama de oaie era foarte tare, aproape necomestibile și la fel și cotletele de miel.Tigaia sasului este un dezastru.
Lucia Ojog
Lucia Ojog2 ani în urmă
Un restaurant cu specific traditional romanesc si preparate sasesti care aduce un nou concept printre restaurantele din Sibiu si anume "farm to table".
Meniul nu este foarte mare insa ce m-a impresionat a fost faptul ca majoritatea ingredientelor sunt aduse de la Fermele Albota, bazandu-se astfel pe ingrediente romanesti, autentice.
Vedeta localului este pastravul, crescut la pastravaria Albota.
Toata masa a fost delicioasa iar personalul foarte atent si amabil.
La iesirea din restaurant puteti sa cumparati si unele din preparatele gustate de la bacania Albota.
Stefan stefan
Stefan stefan2 ani în urmă
De la locație, aranjamentul locației, ospătari, servire, la mâncare, gustul mâncării, preț, totul a fost excepțional. Recomand cu încredere. Bravo Hermania!!
Lumea lui SBY
Lumea lui SBY2 ani în urmă
Mâncarea excepțională, servirea de nota 10 și ambianta minunata, relaxanta.
Cristian Brates
Cristian Brates2 ani în urmă
Foarte bune: supa gulas, ciorba de burta, supa saseasca traditionala si tocanita de miel cu ghimbir. Dezastru: cotlet de angus cu cartofi sasesti si rumpsreak cu cartofi si sos de afinata. Carnea de vita a fost arsa la exterior, rece si imposibil de mestecat. Nu mai lasati bucatarul sa gateasca carne de vita.
Alberto 30
Alberto 302 ani în urmă
Mâncarea foarte bună, o servire excelenta și am sa recomand acest restaurant la toți pentru ca este de o calitate superioara și am sa mai vin cu placere când o sa am ocazia .
Locații recomandate