Restaurant Hermania
Strada Filarmonicii 2, Sibiu 550165, România
4.5
3 recenzii
8 comentarii
Q5W3+MM Sibiu, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Luni: 11–22
Marți: 11–22
Mirecuri: 11–22
Joi: 11–22
Vineri: 11–22
Sâmbătă: 11–22
Duminică: 11–22
Marți: 11–22
Mirecuri: 11–22
Joi: 11–22
Vineri: 11–22
Sâmbătă: 11–22
Duminică: 11–22
Am fost 4 persoane si am comandat 3 supe de gaina taranesti cu taietei de casa, o portie pastrav cu cartofi natur, 2 portii gulas cu mamaliga la gratar, o portie de pastrama de oaie cu mamaliga, 2 vinuri fierte, 2 cola zero si o socata.
Acum incepe partea frumoasa :
Ne-au fost aduse bauturile, vinul fiert nu il aveau scris in meniu, dar ne-au adus( era vin rosu putin de tot incalzit, fara zahar, fara condimente, cu o jumatate de felie de portocala).
Supele de gaina cu taietei de casa nu aveau carne ( maxim 10g per portie), iar taieteii de casa erau fidea la punga, gustul supei era bun. Am atras atentia ospatarului, dupa cateva minute a revenit si ne-a spus ca a vorbit la bucatarie, intradevar nu prea au avut carne, dar taieteii erau de casa…
Pastrama era arsa deasupra, iar in interior cruda, mamaliga avea chimen in ea.
Celelalte preparate au fost in regula.
Am cerut nota de plata si SURPRIZA!!
Aveam trecut in plus o portie de pastrav cu cartofi natur, o sticla de coca cola si o socata - total 327 lei, am chemat ospatarul i-am aratat si a fugit sa refaca bonul. Cand s-a intors s-a scuzat ca nu stie ce s-a intamplat, am verificat rapid - total 261.6 lei - fix 20% a fost incarcata nota, iar vinul fiert, daca il pot numi asa a fost 20 lei portia de 0.2l.
Domnul patron ar trebui sa stea putin cu acesti angajati, ca din cate se poate observa nu isi dau silinta nici macar 1%… inca de cand intri esti intrebat de rezervare in contitiile in care totul este gol si cu chiu cu vai iti gasesc o masa!!!! Angajati mizerabili!!!
Meniul nu este foarte mare insa ce m-a impresionat a fost faptul ca majoritatea ingredientelor sunt aduse de la Fermele Albota, bazandu-se astfel pe ingrediente romanesti, autentice.
Vedeta localului este pastravul, crescut la pastravaria Albota.
Toata masa a fost delicioasa iar personalul foarte atent si amabil.
La iesirea din restaurant puteti sa cumparati si unele din preparatele gustate de la bacania Albota.