/Sibiu/Restaurant

Old Lisbon

Strada Târgul Peștelui 4, Sibiu 550195, România

Old Lisbon
Restaurant
4.6
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q4WW+VV Sibiu, România
+40 269 436 467
oldlisbon.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ionut Iahim
Ionut Iahim2 ani în urmă
Excelent, servire ireprosabila si mancarea cu bun gust! Revenim cu siguranta! La multi ani!
Stefania balan
Stefania balan2 ani în urmă
Mancare si servire de nota 10. Muzica faina, portugheza.
Andreea Iaurum
Andreea Iaurum2 ani în urmă
Prima oară când am servit masa aici a fost acum 2 ani și am ales să revenim din nou anul acesta. Mâncarea este excelentă! Acest restaurant merită cel puțin o vizită dacă treceți prin Sibiu. Prețurile sunt măricele, dar justificate prin calitatea preparatelor, atmosfera care amintește de micile restaurante din Portugalia, amabilitatea personalului, specificul și locația restaurantului.
Deși suntem 2 studenți, am ales să venim aici să mâncăm de mai multe ori în vacanță pentru că ne-a plăcut mult. Meniul zilei este destul de accesibil (26 de lei, incluzând felul 1, felul 2 + garnitură + salată, desert și o băutură).
În timpul săptămânii nu este deloc aglomerat.
Recomandăm cu drag! Noi sigur o să revenim când mai trecem prin Sibiu.
Lenuta Dumitriu
Lenuta Dumitriu2 ani în urmă
Super restaurant,am venit aici pe baza recenziile citite și nu am fost dezamăgiți.Am apreciat maxim duetul de cod cu somon ,tartar de somon cu mango,biban cu sos de hrean,mouse de ciocolata.crepe Suzette,limonada cu menta,vino Verde.Cu siguranță vom reveni !
Mariana Popescu
Mariana Popescu2 ani în urmă
O experiență gastronomică remarcabilă! Ambient plăcut, întreținut de muzica fado. Servirea ireproșabilă. Personal atent, amabil, foarte bine instruit.
Preparate foarte gustoase, cu o prezentare deosebită! Recomand codul Braga, duetul de somon și cod în ulei de măsline, pastele cu fructe de mare, pieptul de pui cu sos cremos de lămâie/cu vin și usturoi, frigăruile de pui, mușchiulețul de porc cu piure de mazăre și morcov.
Vinuri de calitate! "Vino verde" a fost o surpriză foarte plăcută: aromat, fresh, excelent companion pentru preparatele din pește sau pui.
Pentru desert recomand mousse de ciocolată cu piper roz, crêpe suzette, sufleul de ciocolată.
Cea mai bună limonadă cu mentă!
"Old Lisbon" a fost alegerea perfectă în sejurul pe care l-am petrecut în Sibiu!
Felicitări echipei și chef-ului!
Vom reveni cu drag, oricând vom ajunge în Sibiu!
Florin CM
Florin CM2 ani în urmă
Mâncare bună, gătită corect, prețuri peste medie. Dacă e aglomerat, deserturile apetisante, dar și felurile de mâncare în combinații clasice se epuizează repede. Nu mai e mușchiuleț de porc, e cotlet, nu mai e nu-știu-ce fel de desert, rămâne varianta de banană flambată și tartă cu mere, nu e un soi de vin e o altă marcă. Bune toate, dar meniul e bogat și atrăgător, iar când faci deja o alegere, care nu întotdeauna e disponibilă și trebuie să-ți schimbi optiunea, parcă afectează plăcerea. Per ansamblu, un restaurant în care voi reveni.
Viorel Ciobanu
Viorel Ciobanu2 ani în urmă
Dacă vizitezi Sibiul, este păcat sa ratezi acest local. Se mănâncă foarte bine 👌
Nicolae horea jidveianu
Nicolae horea jidveianu2 ani în urmă
Am asteptat peste 1/2 ora sa ni se ia comanda. Am intrebat ospătara/ barmana ce se intimpla. A raspuns obraznic, ca vine cand poate! Era ocupata sa sparga niste gheata! In sala erau doar 3 mese ocupate. Am cerut sa vina seful de sala si registrul de sesizari. A refuzat, a disparut un timp si a revenit cu o foaie alba de hartie, pe care sa scriu ce doresc! Este vina angajatorului ca se bazeaza pe un personal de cea mai proasta calitate si este evident ca nici angajatorul nu este altfel!
Locații recomandate