/Sibiu/Restaurant

Max

Strada Târgul Peștelui Nr. 8, Sibiu 550195, România

Max
Restaurant
4.4
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q4WW+WW Sibiu, România
+40 269 233 003
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: 13–22
Mirecuri: 13–22
Joi: 13–22
Vineri: 13–22
Sâmbătă: 13–22
Duminică: 13–22
Scrie o recenzie
Alexandru-Iulian Ghiorghe
Alexandru-Iulian Ghiorghe2 ani în urmă
(Atmosfera / Decor)

Cand intrati in local sunteti intampinat intr un spatiul liber, plin de mese si scaune, dar aerisit in aceelasi timp, nu ai senzatia de aglomeratie chiar daca localul ar fi full. Plin de decoratiuni pe stanga si dreapta localului.

(Meniul / Preparatele)

Meniul, oferă o gamă destul de largă de preparate, ai de unde alege. Exista si preparate vegetariene, vegane nu am observat. Am mancat un preparat vegetarien, o portie de  "Tagliatelle Paglia e Fieno in Salsa di Tartufo e misto di Funghi" care este absolut delicioas si foarte gustoas, poate putin "greu" sau "gretos" pentru anumite gusturi. Este destul de satios, asa ca aveti grija. 😉

(Ingredientele / bauturilr / prețurile)

Toate produsele erau proaspete, iar bucatele aveau căldura mâncării de casă. Restaurantul servește, de asemenea, pentru toate gusturile, oferind o selecție largă de bauturi atat alcoolice, cat si non-alcoolice. Preturile preparatelor sunt putin mai maricele ca in majoritatea localurilor, dar este unul dintre cele mai renumite localuri din centru Sibiului. Sa zicem ca justifica, raportul calitate - pret.

(Serviciul / chelnerii / proprietarul)

Localul a fost cam pe jumatate plin, mancarea a venit intr-un timp decent de 15-20 de minute.  Serviciul a fost unul bun, chelnerii sunt amabili, amuzanti si foarte vorbareti, intr-un sens bun si isi fac treaba foarte bine.

(Recomandare)

În ciuda prețului putin ridicat al mâncării, as aduga mai multe preparate vegetariene/vegane in meniu, am avut o experiență culinară plăcută, dar nu stati afara daca ploua.😂 Din acest motiv, vă recomand cu mare drag să mergeți.
Cristian epure
Cristian epure2 ani în urmă
Restaurant foarte elegant,ospatarii de calitate.
Ne-au recomandat un vin bun,au fost superprofi.
Dupa inchiderea programului m-au sunat sa vin sa-mi recuperez portofelul,pentru asta nu am destule stele de dat.
Multumesc personalului si sper sa intalnesc peste tot asa oameni de calitate!!!
Puscas Mihaela
Puscas Mihaela2 ani în urmă
Un restaurant excelent.De care ori revenim la Sibiu mâncăm aici zilnic.Va recomand pe Domnul chelner Marius un om instruit,educat,răbdător pt genul acesta de serviciu unde se necesita oameni cu răbdare,cu sc.in acest domeniu.Am fost in martie,am revenit acum in octombrie și ne-am bucurat să vedem că încă Domnul Marius e aici.Va recomand experiența cu el.Nota pt proprietari:sa aveți mare grijă de acest angajat este prețios și benefic pt afacerea DVS.Am experiența cu angajați și rar găsești oameni școliți pt o buna organizare.Succes
Tax Back Consulting
Tax Back Consulting2 ani în urmă
Personal amabil, mancarea excelenta, trebuie încercată dorada cu sos de trufe, pian live. Impresionant!
Andreea Fărcășanu
Andreea Fărcășanu2 ani în urmă
Foarte frumos și liniștit restaurantul, atmosfera plăcută.
Elena M.
Elena M.2 ani în urmă
Minunat! Mancare buna, locatie tare frumoasa, servire ireprosabila. Recomand!
Timea Benedek
Timea Benedek2 ani în urmă
Am ales acest restaurant pentru ca ne-a plăcut mașinuța cu Flori de la întrare. Am spus ca se pot face poze frumoase pentru instagram(Diva.thobby). Am comandat pizza și limonada. Toate felurile de pizza au fost foarte gustoase, mi-a plăcut ca am putut prepara limonada pe gustul meu, ei neindulcind-o înainte. A fost multă lume la restaurant, a trebuit sa asteptam după mâncare, dar nu exagerat de mult. Pizza este foarte gustoasa. Sos au doar de roșii- dulce sau picant(se poate manca și fără ele pizza fiind foarte grustoasa).
Dan Valentin Vasile
Dan Valentin Vasile2 ani în urmă
Am revenit...dupa luni de Pandemie. Ei bine, locatia stiam ca este excelenta, de la fostii proprietari. Max, adica Italianul, a facut totul mai bine. Esti in centrul Sibiului si te simt calator in timp si spatiu... Exceptional a fost ca am regasit cel mai tare chelner din toate locurile in care am umblat. Baiatul este facut sa te faca sa te simti bine. Manacarea...nota 10, o surpriza pentru Sibiu. I-am testat doar pe peste si fructe de mare, raritate in Sibiu...si au fost tari. Bravo!
Locații recomandate