/Sibiu/Restaurant

Pastravaria Soimus

Roșia, România

Pastravaria Soimus
Restaurant
4.6
264 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
RFH5+XV Roșia, România
+40 745 266 515
gast.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Dan Manole
Dan Manole2 ani în urmă
O locatie interesanta mai mult pentru peisajistica, insa este mult spus restaurant. Nu exista un meniu pentru ca, atunci cand eu am ajuns acolo, singura optiune de mancare era pastrav prajit cu mamaliga (2 bucati mici). De apreciat ca se ofera gratis o palinca si un sirop de brad cu apa de izvor, dar daca esti cu masina nu gusti palinca si daca ai un stomac mai sensibil e posibil ca apa de izvor sa nu fie pe placul tau. Noi am primit o recomandare locala, insa este mult sub asteptari. Nu mi-a placut nici faptul ca tot personalul era asezat la o masa incat pareau alti oaspeti si nimeni nu a scos o vorba pana nu am intrebat daca e cineva care si serveste, aproape sa fac cale intoarsa crezand ca unitatea este inchisa.
Chirea marius
Chirea marius2 ani în urmă
Super! De la Pestera cu cristale mergeți în continuare pe drum pietruit, dar accesibil pentru toate tipurile de autovehicule, vreo 3.5 km, dar SE MERITĂ!! Păstrăvi la grătar sau saramură, ori în sezon borș de peste, toate făcute la foc de lemne și în oale de lut, cu pește luat direct din apa! Peisajul de vis!! Cat prepara gazda, puteți "colinda" printre bazinele cu peste de toate dimensiunile care mai și sare în sus! Plus 2 lebede, una alba și una neagra care înoată alături de pești! Într-un cuvânt, SUPERB!! Recomand!
Liviu C
Liviu C2 ani în urmă
Dezamăgit și nu recomand. Minusuri : Drumul accidentat de 4 km care-ți strică mașina și porțiile de baby-păstrăv , două bucăți aproximativ 150 grame / bucată , ( 35 lei / porție ) pe care ți le pun în farfurie alături de un pic de mămăligă și o ploaie de brânză aruncată peste ea . Plusuri : Zona frumoasă de munte și lebedele din incinta păstrăvăriei .
Daniela Lazar
Daniela Lazar2 ani în urmă
Se poate consuma aici o portie de doi pastravi cu mamaliga,costa 35 lei.Pastravii foarte mici,dar bautura gratis,adica 1/2l tuica,bere si apa plata cu un fel de sirop.Mie nu mi-a placut mancarea.Branza de pe mamaliga mirosea ciudat.In rest,peisajul este foarte frumos.
Cristian Calianu
Cristian Calianu4 ani în urmă
Un restaurant rustic asa cum trebuie. Au un singur fel de mancare pe care il fac bine - pastrav cu mamaliguta. Preparat pe loc. Plus din partea casei sirop de soc, palinca. Pana este gata mancarea te poti plimba prin zona.
Poate fi legata de o vizita la mina Farcu(de neratat). Drum de aproximativ 30min cu masina sau cu bicleta. Exista si o pancarta la parcarea de la mina Farcu. Cred ca inainte se numea pastravaria Cutus. Proprietarul pare un personaj foarte interesant din ce am citit pe Web.
Raul M
Raul M5 ani în urmă
Un loc in care nu exista semnal la telefon si poti evada de agitatia de zi cu zi... Ambientul este unul linistit si plin de viata, padure, verdeata cat cuprinde... Ce mi-a placut foarte mult a fost dedicarea oamenilor de acolo, oameni cu bun simt si lipsiti total de falsitate... naturali, ospitalieri. Mancarea a fost delicioasa si in pretul mancarii ai inclus sirop cu apa naturala de izvor, palinca... Recomand acest loc!
Emil Popa
Emil Popa5 ani în urmă
Neașteptat de frumoasă locația într-un capăt de lume la Roșia! Este adevărat că trebuie să te înarmezi cu răbdare să străbați cei 4,6km de drum pietruit de la Peștera cu Cristale Farcu pe care îi faci cam în 30 de minute dacă îți pasă de mașină. Dar drumul merită pentru că trece printr-o zonă splendidă cu peisaje fantastice. Localul este deschis până târziu, cât stau clienții. Semnal la telefon nu mai este la niciun operator cu 2 km înainte de păstrăvărie așa că veți savura în liniște bucatele gustoase și îndestulătoare: 2 păstrăvi cu mămăliguță, brânză răzuită și mujdei la 25 lei/porția. Băutura (apă, suc natural de casă, bere, pălincă etc) este din partea casei!
Viorel Bota
Viorel Bota2 ani în urmă
Exemplu de dăruire și perseverenta în realizarea unui scop propus.Felicitari și admirație!Sa renunți la binefacerile civilizatiei și să crești pastravi în mijlocul naturii este exemplu de dăruire.
Locații recomandate