/Sibiu/Restaurant

Kulinarium

Piața Mică 12, Sibiu 550182, România

Kulinarium
Restaurant
4.4
3 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q5X2+3F Sibiu, România
+40 721 506 070
kulinarium.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 12–23
Marți: 12–23
Mirecuri: 12–23
Joi: 12–23
Vineri: 12–23
Sâmbătă: 12–23
Duminică: 12–23
Scrie o recenzie
Alexandru-Valentin Negulescu
Alexandru-Valentin Negulescu2 ani în urmă
Din pacate dezamagitor! Ciorba de vacuta avea gust de cantina, pastele Kullinarium erau pline de ulei si nu aveau niciun sos propriu, iar tigaia taraneasca a fost de asemenea mediocra. Chelnerul, domnul Marian, a fost extrem de amabil, datorita caruia primiti 2 stele in loc de una. Poate am comandat felurile gresite sau bucatarul a avut o zi proasta, ceea ce se poate intampla, dar a doua oara nu vom mai risca. O masa la un fast food ar fi fost mai satisfacatoare, pacat!
PS: toaleta femeilor nu era functionala, iar toaleta barbatilor era ocupata non stop.
Bogdan Casota
Bogdan Casota2 ani în urmă
Mancarea este foarte gustoasa! Preturi rezonabile. Merita o vizita!
Ccc ccc
Ccc ccc2 ani în urmă
O mancare demna de o stea Michelin, gusturile s-au intrepatuns perfect, iar amabilitatea si atentia ospatarului precum si mancarea, ma va face sa revin cu placere in acesta locatie!
Casian Man
Casian Man2 ani în urmă
Restaurantul este foarte frumos aranjat , cu specific săsesc.
Mâncarea este foarte bună. Prețurile sunt mai mari, dar ținând cont de poziția restaurantului, gustul mâncării si ambianța, nu te sperie.
Am reveni cu plăcere oricând mai trecem prin Sibiu.
Luminița Lum
Luminița Lum2 ani în urmă
Restaurantul este amplasat în centru, dar nu ne-a încântat foarte mult. În primul rând a trebuit să solicităm schimbarea feței de masă care era pătată și dezinfectarea mesei. Mâncarea a fost bună, dar nu spectaculoasă, iar prețurile destul de mari.
Nicoleta Dimofte
Nicoleta Dimofte2 ani în urmă
Un super mega restaurant. Amenajare, servire elegantă și cu mult respect, mâncare foarte bună, servire rapidă. Am fost foarte încântate. Vom reveni la fiecare trecere prin Sibiu.
Ioana Josan
Ioana Josan2 ani în urmă
Un loc superb în Sibiu! Pe lângă locația restaurantului de unde poți admira piața centrală, mâncare este foarte gustoasă și personalul foarte pregătit și atent la nevoile noastre.
Servirea a fost promptă deși terasa era plină. Totul a fost la superlativ. Când mai trecem prin Sibiu tot acolo o să ne luăm masa!
G S
G S2 ani în urmă
Un restaurant amplasat în zona centrala. Personal bine intenționat, amabil și cu zâmbetul pe buze. Un meniu cu specificul locului, iar dacă ai nelămuriri ce sa comanzi te ajuta ospătarul. Mincarea este foarte bună și servita cit se poate de repede (nu am așteptat decât foarte putin), iar raportul calitaye/pret este ok. Îl recomand cu încredere, eu voi reveni aici de cite ori vizitez Sibiul.
Locații recomandate